Vraag & Antwoord

OS Windows

Internet explorer werkt niet onder Vista

6 antwoorden
  • Vanmorgen Vista Ultimate geinstalleerd (upgrade vanaf XP). Explorer werkt niet meer. Outlook werkt wel, ik he dus een Internet verbinding. . Iemand enig idee? (Dit bericht uiteraard via een andere PC.) Vraag 2. Kan ik ook terug naar XP?
  • Wat werkt er niet. WIl IE niet starten of komen er geen webpagina's binnen? Wat als je via start uitvoeren, www.computertotaal.nl uitvoert. Wil de Windows Verkenner wel starten. En wat als je daar in de adresbalk een websiteadres ingeeft en Entert? Je zou een moet=i[grade limmem iotvperem/ grpetkes Edmond
  • Ik had ook al op een ander topic verteld dat er door een update problemen met IE7 ontstaan zijn. Zijn de problemen in IE7 onstaan nadat je windows/microsoft update hebt uitgevoerd? http://www.webwereld.nl/articles/49103/beveiligingsupdate-legt-internet-explorer-lam.html Lees dat artikel voor meer informatie.
  • De problemen zijn onstaan bij het upgraden van XP naar Vista. Met Google gezocht en ik kwam daar op een forum die het programma Omnipage de schuld gaf, dit was infromatie die van MS afkwam. (Omnipage gebruik ik met mijn Canaon scanner voor het inlezen van tekst). Ik heb de software Omnipage verwijderd en Internet Explorer werkt weer. (later maar eens zien hoe ik Omnipage weer terug zet) Een tweede probleem dat ik ervaar is in Outlook. Na de upgrade naar Vista slaat Outlook de wachtwoorden van de e-mail accounts niet meer op. MS geeft op een site aan dat dat oplosbaar is maar tot heden is mij dit niet gelukt. De Office XP-dev. disk werkt niet meer onder Vista, ik krijg hem niet gestart. Ik zou nl. willen proberen Oulook te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Twee Vista problemen dus: - Outlook bewaart gen wachtwoorden meer - Office XP dev. disk werkt niet onder Vista Kan iemand mij helpen
  • [quote:1265621dbe="Edmond Varwijk"] Je zou een moet=i[grade limmem iotvperem/ [/quote:1265621dbe] Goeiemoggel.....!! Zelfs de afdeling sproetjes wisp hier geen raad mee..... :wink:
  • [quote:37877076a7="Harry van I"]De problemen zijn onstaan bij het upgraden van XP naar Vista. Met Google gezocht en ik kwam daar op een forum die het programma Omnipage de schuld gaf, dit was infromatie die van MS afkwam. (Omnipage gebruik ik met mijn Canaon scanner voor het inlezen van tekst). Ik heb de software Omnipage verwijderd en Internet Explorer werkt weer. (later maar eens zien hoe ik Omnipage weer terug zet) Een tweede probleem dat ik ervaar is in Outlook. Na de upgrade naar Vista slaat Outlook de wachtwoorden van de e-mail accounts niet meer op. MS geeft op een site aan dat dat oplosbaar is maar tot heden is mij dit niet gelukt. De Office XP-dev. disk werkt niet meer onder Vista, ik krijg hem niet gestart. Ik zou nl. willen proberen Oulook te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Twee Vista problemen dus: - Outlook bewaart gen wachtwoorden meer - Office XP dev. disk werkt niet onder Vista Kan iemand mij helpen[/quote:37877076a7] Slecht nieuws: Office XP Werkt amper tot niet onder windows Vista!!! Ik gebruik zelf onder vista home premium Office 2003, en dat gaat vlekkeloos! Misschien nog een buurman ergens??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.