Vraag & Antwoord

OS Windows

scanner werkt niet meer

4 antwoorden
  • Ik heb een all in one printer van HP, type is HP photosmart C3100. Eerst heb ik een tijdje het software gebruikt dat bij deze printer zat om te scannen. Dit ging erg langzaam, dus sinds al een tijd gebruik ik die software niet meer, maar Microsoft Wizard scanner en camera (bij 'deze computer'). Dit werkte tot nu toe perfect, maar sinds een week krijg ik steeds een foutmelding. eerst moet ik volgens de wizard op volgende drukken. dan kan ik op voorbeeld drukken. normaal krijg ik nu het voorbeeld te zien en kan ik op volgende drukken om te scannen. maar sinds een week krijg ik als ik op 'voorbeeld' druk de volgende foutmelding: Er is een fout opgetreden tijdens het weergeven van een voorbeeld. Als de scanner in gebruik is, wacht u totdat deze taak is voltooid en klikt u op voorbeeld. ik kan alleen op 'ok' drukken. wie weet hoe ik van deze foutmelding af kan komen? Alvast bedankt! p.s. ik gebruik windows XP
  • Je hebt mogelijk per ongeluk op de scanner zelf de knop scannen ingedrukt en daardoor zou deze melding kunnen komen. Oplossing is misschien haal de scanner van de stroom af, herstart je pc en sluit de scanner pas aan als je pc volledig is opgestart en daarna de scanner weer op de stroom zetten.
  • Heel erg bedankt voor je snelle reactie :D Maar helaas heeft dit niet geholpen, mijn scanner geeft nog steeds dezelfde foutmelding. Ik heb zelf ook nog geprobeerd de software van mijn scanner te verwijderen en opnieuw te installeren maar ook dit heeft niet geholpen. Weet jij misschien nog wat ik kan proberen om dit probleem op te lossen? bedankt.
  • probeer het eens met VUESCAN

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.