Vraag & Antwoord

OS Windows

Recuva.com, hoe krijg je die bestanden weg?????

5 antwoorden
  • Hallo, Recuva.com geladen na jullie tip, haalt praktisch alles terug wat er ooit verwijderd is, het aantal bestanden stijgt met de dag, na 3 dagen reeds op 58,000 bestanden. Hoe krijg je in vredesnaam de bestanden die verwijderd zijn ook echt weg. Dit neemt waanzinnig veel ruimte in. Ik bedoel een programma van bv 76 MB wordt verwijderd, maar het is er nog steeds, dus neemt ook nog steeds de ruimte in. Weet iemand hoe je dit zou kunnen doen, behalve de harde schijf wissen. Bij voorbaat dank.
  • Hoe bedoel je? Als je iets wist wordt de ruimte vrijgegeven, dus neemt het ook geen ruimte meer in beslag. Je kunt die ruimte volledig leeg maken met een programma als killdisk, maar dat geeft beslist niet meer ruimte op je harddisk.
  • Ik bedoel dat Recuva.com het terug kan halen, dus is het nog aanwezig in alle glorie, dus nog steeds staat er bv 76 mb opgeslagen.
  • Het bestand kan wel teruggehaald worden, maar het neemt geen ruimte in beslag. Als je in windows iets "wist", wordt de ruimte alleen vrijgegeven voor hergebruik. Het bestand kan dus worden overschreven met andere bestanden.
  • Dank je wel, ik begrijp het. Ik begon mij al zorgen te maken over een vollopende computer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.