Vraag & Antwoord

OS Windows

map Application Data niet meer te vinden

4 antwoorden
  • Heb al tig keer een verse winxp installatie gedaan en een van de eerste dingen die ik daarna doe is de verborgen bestanden/mappen zichtbaar maken via Extra-Mapopties en tab Weergave, gewoon routine. desalniettemnin is de map Application Data (in Documents and Settings/All Users) deze keer niet zichtbaar of is er helemaal niet. (Ik heb die map nodig om er saved games in terug te zetten.) Iemand enig idee hoe dat kan?
  • Dat staat ook meestal onder je accountnaam, niet bij "all users".
  • [url=http://help.lockergnome.com/windows/Missing-application-data-folder-ftopict512508.html]MS KB Artikel 329308[/url] en meer. Start > Run > [color=red:f07966bcba][b:f07966bcba]X[/b:f07966bcba][/color:f07966bcba]:\Documents and Settings\All Users\Application Data > OK [color=red:f07966bcba][b:f07966bcba]X[/b:f07966bcba][/color:f07966bcba]=> je schijfletter
  • zeer bedankt voor de link Rosturp uiteindelijk heeft me dit de oplossing gegeven en is de map weer zichtbaar en daarmee de mogelijkheid om saved games weer terug te zetten niet onder mijn accountnaam, Lange Pier, maar in dit geval onder "All Users" :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.