Vraag & Antwoord

OS Windows

vista upgrade nl naar uk

4 antwoorden
  • Ik heb gister de vista upgrade versie (uk) gekocht. Ik wist niet dat er een verschil was in de taalversie maar ik ben er dus vandaag door een vriend op gewezen dat ik waarschijnlijk met deze versie mijn xp niet kan upgraden omdat ik een (nl) versie van xp bezit. Ik krijg hem morgen dus binnen en nu is dus de vraag of ik dus kan upgraden of dat ik het in de seal moet laten zitten om te ruilen?
  • volgens mij kan dat niet. Ik heb even snel gezocht en kwam dit tegen: http://support.microsoft.com/kb/932006 dus upgraden van xp naar vista kan zoiezo dus niet. Er staat wel dat het kan met een schone installatie maar ik weet niet zeker of dat kan met een upgrade cd.
  • Beetje googlen en ik kwam er achter dat ik dus met de upgrade cd ook een schone installatie kan starten: http://www.techzine.nl/nieuws/11790/Vista-upgrade-werkt-ook-als-volledige-installatie.html Maar geldt dit ook met 2 verschillende taalversies?
  • Dat artikel op techzine is een truc, die wellicht later niet meer werkt. En heeft dus niets te maken met taal versies. Als je de Engelstalige versie van Vista upgrade wilt installeren onder de Nederlandstalige versie van Windows XP, dan kun je alleen kiezen voor een nieuwe installatie. Als je dat geen probleem vindt, en je dus echt de voorkeur geeft aan een Engelstalige Vista versie boven een Nederlandstalige, dan hoef je 'm niet om te ruilen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.