Vraag & Antwoord

OS Windows

USB geschiedenis wissen?

8 antwoorden
  • Raar probleem. Op de pc van mijn zus draait al tijden een linksys usb wifi ontvanger. (bijna) altijd probleemloos. Afgelopen week wilde ze een Sweex memorypen gebruiken en dat ging al fout. Er werd wel een schijf toegekend maar het ding was niet bereikbaar. Toen ze dat eenmaal opgaf bleek ook dat internet eruit lag. De lampjes op de ontvanger waren uit. Stekker eruit, opnieuw erin maar geen internet. De ontvanger wordt niet meer herkend. Soms wordt hij wel herkend maar dan als mass storage device. Oftewel, onbruikbaar. Ik heb inmiddels van alles en nog wat geprobeerd, usbroot verwijderd en opnieuw geinstalleerd, linksys drivers verwijderd en geinstalleerd maar niets hielp. Hij herkent hem simpelweg niet goed meer. Hoe kan ik er voor zorgen dat XP hem opnieuw herkent?
  • sweex producten staan niet altijd bekend om hun kwaliteit... Als je naar start>config.scherm>systeem>apparaatbeheer gaat en je zoekt de wireless adapter op en je dubbelklikt, wordt er dan een waarschuwing/foutcode weergeven?
  • Hij herkent hem niet als zijnde een wifi dongle maar als onbekend apparaat. Dat is nou net het probleem!
  • Systeemherstel van voor de ongelukkige handeling???
  • Helaas al geprobeerd en dat lukte ook niet. Is er niet iets uit het register weg te gooien? Ergens moet er een soort database of geschiedenis zijn van alle apparaten die ooit aangesloten zijn geweest toch?
  • [quote:a72041d55b="Lord Wodan"]Helaas al geprobeerd en dat lukte ook niet. Is er niet iets uit het register weg te gooien? Ergens moet er een soort database of geschiedenis zijn van alle apparaten die ooit aangesloten zijn geweest toch?[/quote:a72041d55b] Vreemd dat systeemherstel niet werkt (neem aan dat de pen er weer uit was toen systeemherstel draaide) leverde wat sandernerd zei gegevens op. Kun je hulp vinden via http://www-nl.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_CASupport_C1&childpagename=NL%2FLayout&cid=1175233710194&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=1019409719B01 Welk typenummer heeft apparaat? of is het een combinatie? [b:a72041d55b][i:a72041d55b]Ik stel misschien veel vragen voor iemand die je niet echt veel verder kan helpen, maar er kijkt vast een meer geschoold iemand naar dit onderwerp. Zulke mensen kunnen veel meer met meer gegevens.(Van mij zul je dus niets nuttigs meer horen, maar met wat mazzel dus wel van een meer onderrichte persoon)[/b:a72041d55b][/i:a72041d55b] Ga via bureauass. eens naar de dos prompt en tik daar(spatie voor / ): ipconfig /all Daar schijnen experts ook erg verkikkerd op te zijn ;-) Van mij zul je dus niets nuttigs meer horen, maar met wat mazzel
  • Helaas, voor alle genoemde opties zou hij al goed herkend moeten worden. Hij herkent hem als "onbekend apparaat". thats it. Ik kan zelfs de drivers niet handmatig installeren.
  • Helaas, het moederbord van dit ding is inmiddels overleden. Het ging om deze: http://www.xpcgear.com/m848av50s.html Enig idee wat hier een waardig (lees betaalbaar) alternatief voor is? Ik weet dat Alternate af en toe aanbiedingen heeft voor moederborden + Processor. De hdd's zijn allebei ATA133 en het geheugen is PC133 512MB. Iemand een idee als alternatief??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.