Vraag & Antwoord

OS Windows

Outlook 2007

4 antwoorden
  • na een herinstallatie van Office 2007 zijn mijn E mail's verdwenen. Normaal gesproken kon je de map waar de e mails instonden gewoon terug zetten naar de nieuwe locatie en daar waren ze weer. Maar nu is dat niet meer zo makkelijk. Wie kan mij hiermee helpen zodat ik alles mails weer in outlook staan.
  • importeer je toch....
  • Nee, je wilt daar toch controle over hebben. Waarom bovendien een PST bestand importeren in het andere. Heb je die PST wel bewaard? Die is essentieel. Zet em op de plek waar jij em wilt hebben (andere partitie, andere map, andere naam) en koppel em dan aan Outlook. maak dan die nieuwe PST de standaard lokatie, reboot Outlook. Sluit af, en verwijder die eerste PST. [url=http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Cursus-artikel/Workshop-Wisselen-van-mailprogramma.htm]Hier [/url]staat een hele reeks cursussen over migraties van en naar (Microsoft) mailprogramma's. Stap 4 is geloof ik Outlook. groetjes Edmond
  • Als dat probeer te doen zegt Outlook dat het bestand geen geldig map is met persoonlijke mappen terwijl het wel een pst bestand met de naam Outlook.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.