Vraag & Antwoord

OS Windows

Activering van WindowsXp Pro

4 antwoorden
  • Ik heb net een nieuwe installatie van Windows Xp Pro geinstalleerd op een nieuwe pc. Dit is een legale versie! Na de installatie krijg ik een melding dat mijn windows geactiveerd moet worden binnen 30 dagen. Als ik op de melding druk kan ik kiezen of ik het via internet of telefoon wil doen. Je kent het verhaal wel. Maar zodra ik het dus via internet wil doen krijg ik een melding dat de verbinding mislukt is. Ik kan dan uit 3 opties een keuze maken: Telefonisch, Herriner mij later of Opnieuw. Opnieuw helpt niet, Herriner mij later spreekt voor zich zelf en telefonisch wil ik het nog niet proberen. Weet iemand misschien waarom het via internet niet wil? Ik weet dat ik er ook wel gewoon een WPA crack overheen kan gooien, maar dit is een legale versie en moet toch werken? alvast bedankt! Ilusha
  • [quote:001f22c145="Ilusha"]Ik heb net een nieuwe installatie van Windows Xp Pro geinstalleerd op een nieuwe pc. Dit is een legale versie! Na de installatie krijg ik een melding dat mijn windows geactiveerd moet worden binnen 30 dagen. Als ik op de melding druk kan ik kiezen of ik het via internet of telefoon wil doen. Je kent het verhaal wel. Maar zodra ik het dus via internet wil doen krijg ik een melding dat de verbinding mislukt is. Ik kan dan uit 3 opties een keuze maken: Telefonisch, Herriner mij later of Opnieuw. Opnieuw helpt niet, Herriner mij later spreekt voor zich zelf en telefonisch wil ik het nog niet proberen. Weet iemand misschien waarom het via internet niet wil? Ik weet dat ik er ook wel gewoon een WPA crack overheen kan gooien, maar dit is een legale versie en moet toch werken? alvast bedankt! Ilusha[/quote:001f22c145] ik zou gewoon via telefoon activeren duurt maar een paar minuten en dan ben je klaar.
  • Heb je alle drivers al geïnstalleerd? En doet internet het verder wel goed?
  • Duurt ongeveer 4 minuten ja.. maar het verhaal daar achter: Ik heb het daarvoor via telefoon laten activeren, maar wat gebeurde er toen.. De activering werd geacepteerd, ik werd uitgelogd. Ik log weer in: krijg ik de melding.. Deze windows versie moet geactiveerd worden! Yes or No. ik druk op Yes, komt er te staan: Deze windows versie is geactiveerd, druk op OK. Druk ik op OK, logt het mij weer uit en moet ik opnieuw inloggen. ik doe dit, krijg ik weer de melding: Deze windows versie moet geactiveerd worden! Yes or No. etc etc etc..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.