Vraag & Antwoord

OS Windows

Activatie Vista (Engels-Nederlands)

5 antwoorden
  • Ik heb een vraagje betreffende de activatie van Vista Home Premium. Een vriend van mij heeft een nieuwe pc zonder besturingssysteem gekocht en via internet Vista Home premium aangeschaft. Hij heeft echter per abuis UK aangegeven terwijl toch echt de NL versie bedoelt was. Maar goed, hij heeft de verpakking open gemaakt en het zegel verbroken voordat hij daar achter kwam. Nu heb ik de volgende vraag. Ik heb zelf de NL versie, is het mogelijk om mijn versie op zijn pc te installeren en dan zijn eigen licentie sleutel te gebruiken?. Let wel: Het betreffen beide legale versies! En wat natuurlijk van belang is: is dit legaal. Zou prettig zijn hier een afdoende antwoord op te krijgen om een onnodige dubbele installatie te voorkomen.
  • stel die vervaag eens aan bill in Hoofddorp .
  • In principe zou het moeten kunnen en mogen, mits het om dezelfde licentievormen gaat. Als de een een retail pakketje is en de ander een OEM licentie kan en mag het niet.
  • Het betreft in beide gevallen een OEM versie. Had vandaag contact willen opnemen met Microsoft maar ben het helaas vergeten.
  • Heb gisteren contact gehad met Microsoft. Het resultaat: Officieel mag het niet, maar, bla bla bla...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.