Vraag & Antwoord

OS Windows

Computer komt in een loop bij opstarten

Anoniem
teacher
6 antwoorden
 • Na een verkeerde afsluiting krijg ik mijn computer niet meer aan de praat. Bij het opstarten komt deze in een scherm met verschillende opties met o. a. opstarten in een safe mode. Nu heb ik dit wel eens meer gehad en dan liet ik hem in de veilige modus opstarten en dan kwam alles weer goed. Dit keer, echter, komt de computer in een loop en toont steeds weer het zelfde scherm. Ik heb getracht met de XP schijf in de CD Rom drive op te starten om Windows XP te herstellen Hij blijft echter het scherm met de opties tonen. Wat is er aan de hand? en hoe kan ik het verhelpen?
 • Zelfs op dit forum komt hij in een loop. :P
 • Grappig hoor…

  @ferrymutter
  Wat bedoel je met een verkeerde afsluiting?
 • Niet op de juiste wijze uitgeschakeld met "Afsluiten". maar de schakelaar uitgezet. Kijk ook naar mijn tweede bericht daar staat al het een en ander beschreven. Door mijn ongeduld (twee maal kort na elkaar "bevestig ingedrukt) zijn er twee berchten van mij in deze rubriek waarvoor mijn veontschuldigingen.
 • [quote:7359c838c5="sdk"]Grappig hoor…
  [/quote:7359c838c5]

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=185677

  Is dat zo?
 • De mod zal dat straks hier wel bijvoegen… mag ik je er even op wijzen dat je dit NOOIT mag doen… je kunt hier je pc namelijk relatief eenvoudig de das mee om doen (relatief want je kan hem ook volspuiten met water terwijl hij aanstaat).

  Als de pc vast staat gebruik dan
  1) de power knop 1x dit is soort soft windows ga uit
  2) de reset knop 1x
  3) als het echt niet wil houd dan power 10 sec ingedrukt (of langer) tot de pc uitgaat.

  Anders krijgt je pc steeds een voltage shock te verwerken. Overigens wordt de levensduur van elk stukje electronica verkort als je het steeds in en uit het stopcontact haalt. (Beetje het stofzuiger idee, zet eens een lamp aan savonds, stop stofzuiger in de muur en zet hem aan, zie vervolgens dat je lamp het eventjes minder goed doet).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.