Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Hoe Windows Defender te verwijderen ?

Jim van Zweeden
9 antwoorden
 • GEK wordt ik ervan !! Van de irritante Windows Defender die zich met alles, maar dan ook ALLES bemoeit
  Realtime scan hier, Norton irriteren daar, Hardeschijf activiteit onder dat ik een spel speel etc etc.
  Hoe wordt ik deze last kwijt ? Ik zie nergens dat ik hem kan weggooien, uitzetten natuurlijk wel. Maar ik wil hem gewoon weg hebben, foetsie van mijn pc af en nooit meer terug.
  Waarom ? Norton komt altijd met de melding dat ik Windows Defender heb uitgeschakeld, en gaat deze fout automatisch voor mij herstellen. Wat doet onze vriend norton dan ? Juist, hij schakelt Windows Defender opnieuw in… en dat wil ik niet !!
  Betreft windows vista ultimate
 • Je kunt in de instellingen van Win Defender toch de Real-time beveiliging uitschakelen, dan ben je in ieder geval van die vertraging tijdens een spel af.

  Of krijg je dan ook nog klachten van Norton?

  Gr,
  Jim
 • Weetje zeker dat Windows Defender de problemen opleverd? Normaal gesproken met merk je echt niets van Windows Defender. Als je heel veel waarschuwing krijgt en gekke meldingen, dan kan je denk ik beter eerst maar eens serieus gaan kijken of er niet iets anders aan de hand is. Windows Defender laat namelijk pas van zich horen als er "serieus" iets aan de hand is.

  Notron lijkt me eerder de boosdoener, die belast je systeem meestal heel erg zwaar.
 • Ik krijg de klachten van norton.
  Zodra ik de realtime beveiliging uitzet, gaat norton klagen dat mijn antispyware beveiliging "lek is" en gaat dit herstellen, met als gevolg dat windows defender weer aanstaat
 • Mogelijkheid 1.

  Ik ken Norton niet, maar mogelijk kun je daarin de bewaking van Win Defender uitschakelen.

  Mogelijkheid 2.

  Schakel in het Beveilingingscentrum van Vista de bewaking van "Beveiliging tegen ongewenste software" uit. Mogelijk houdt Norton dan ook z'n gemak.

  Gr,
  Jim
 • [quote:c051e4b8b2="Jim van Zweeden"]Mogelijkheid 1.

  Ik ken Norton niet, maar mogelijk kun je daarin de bewaking van Win Defender uitschakelen.

  Mogelijkheid 2.

  Schakel in het Beveilingingscentrum van Vista de bewaking van "Beveiliging tegen ongewenste software" uit. Mogelijk houdt Norton dan ook z'n gemak.

  Gr,
  Jim[/quote:c051e4b8b2]

  Hi Jim

  Bedankt voor je reactie.

  Voor mogelijkheid 1.:
  Hiervoor heb ik 30 minuten aan de "live chat gehangen" van Norton, maar die wisten me uiteindelijk toch niet verder te helpen dan "Als ik U was zou ik Windows XP installeren". Vriendelijk bedankt maar weer..

  Voor Mogelijkheid 2.:
  Ik zie nergens de mogelijkheid om de bewaking hiervoor uit te schakelen.. Wel heb ik de waarschuwingen van het beveiligingscentrum uitgeschakeld (was reeds, zonder effect)

  Gr.
 • Ik zie dat je Vista hebt, nu weet ik niet of je Defender hier zo kunt de-installeren, maar in XP wel, gewoon via Configuratiescherm-> Software.
 • Ik zou Norton verwijderen, die doet meer kwaad dan goed.
 • [quote:dde3739b3c="PascalLaan"]Ik zie dat je Vista hebt, nu weet ik niet of je Defender hier zo kunt de-installeren, maar in XP wel, gewoon via Configuratiescherm-> Software.[/quote:dde3739b3c]

  Ik heb inderdaad vista. Helaas kan ik hem zo niet verwijderen, had ik al naar gekeken :(

  [quote:dde3739b3c="Phaldmmor"]Ik zou Norton verwijderen, die doet meer kwaad dan goed.[/quote:dde3739b3c]

  Mooi niet, heb ik voor betaald… maar liefst 9.99 Euro !

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.