Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Vista... 32 Bit of 64 Bit?

6 antwoorden
  • Ik ga waarschijnlijk binnenkort Windows Vista op m'n pc zetten, maar ik ben aan het twijfelen of ik nu 32 Bit moet nemen of 64 Bit. Ik zou niet weten wat het verschil is want prijs is hetzelfde. Is 64 iets beter of zwaarder Alvast bedankt Nick.
  • Zou sneller kunnen zijn met 64bits applicaties, het grote voordeel is dat je er 128 gig. intern geheugen :P in kunt zetten, afhankelijk van welke Vista uitvoering je neemt, dacht dat ze allemaal dat aankonden, maar toch.
  • 64 bit kan nog wel eens wat problemen hebben met drivers die niet beschikbaar zijn. Met name op wat oudere hardware.
  • het enige vervelende is inderdaad software en drivers wat niet geschreven is voor 64bit . ik ben zelf aan het zoeken geweest naar een goede virus scanner . gebruik weer nod naar alle tevredenheid mijn scanner werkt niet Xerox . het gekken is dat mijn printer wel werkt Kyocera FS6700 met drivers van een andere printer maar van de rest ben ik zeker wel tevreden over vista ultimate 64 bit .
  • Ik zou momenteel nog voor 32-bits kiezen, omdat er nog maar weinig voordeel te behalen is met 64-bits OS. Goede reden om 64-bits te gebruiken is als je meer dan 3GB geheugen in je pc hebt of hele zware applicaties draait (video bewerking bijv.) en je programma dan ook nog wel in 64 bits beschikbaar is. Als je echter internet, documentje schrijf en spelletje wil spelen dan is 32 bits meer dan voldoende. Wil je snelheid en goede games en hardware ondersteuning dan kan je zelfs nog beter XP gebruiken dan Vista. Ik denk dat de opvolger van Vista pas interresant gaat worden.
  • [quote:2360608e27="Phaldmmor"]Ik zou momenteel nog voor 32-bits kiezen, [/quote:2360608e27] Bij de aanschaf van een OEM versie is het inderdaad beter te gaan voor de 32 bit versie van vista. [quote:2360608e27="Phaldmmor"] Ik denk dat de opvolger van Vista pas interresant gaat worden.[/quote:2360608e27] De 64 bit versie van Windows wordt pas interessant zodra Microsoft het durft een Windows versie uit te brengen, waarvan alleen een 64 bit beschikbaar komt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.