Vraag & Antwoord

OS Windows

computer vast na installatie SP2

Anoniem
jolo
2 antwoorden
 • Heb een Asus notebook waar ik XP home Russian edition op draaide (dit ivm. werk etc.) dit ging goed. Nooit een probleem. Nu had ik wat software die SP2 nodig heeft dus ik dacht dat installeer ik. Maak netjes een backup van mijn gegevens en download SP2 van microsoft.

  Dat ging allemaal goed maar opstarten doet hij niet meer. Ik krijg het XP logo,iets later verkleurt dat en daarna gebeurt niets (ogenschijnlijk). Heeft alles te maken met dat Sp2 want voorheen liep hij probleemloos!

  Ik heb een system recovery disk maar ik zou veel liever gewoon SP2 verwijderen is dat mogelijk?

  Vreemd genoeg merk ik nu ook een probleem met de hardware. BIj opstarten schakelt de laptop zi chzelf na enige tijd uit. Soms is dat direct en soms na een paar minuten (op netstroom) Wie weet raad! Help aub.!
 • Zou het kunnen dat het uitschakelen wordt veroorzaakt door een defect aan de accu ?

  Zoals ik al schreef draait hij momenteel op netstroom maar misschien is de accu toch de oorzaak? Weet iemand of dat kan? Het lijkt namelijk erg op een batterij met nog wat energie: hoe langer de laptop uitstaat hoe langer hij het doet.

  Wil liever niet een nieuwe accu kopen als de computer zelf kapot is. Maar dat laatste kan ik me eigenlijk niet voorstellen aangezien het gewoon gaat om nieuwe software (die hopelijk ook weer te verwijderen is, desnoods via system recovery). Vervelend dat ik geen XP OEM disk heb want dan had ik in WIndows mijn herstelpunt kunnen kiezen. Nu niet want in de dos prompt werkt deze functie niet. Of weet iemand hier een oplossing voor?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.