Vraag & Antwoord

OS Windows

Inloggen bij windows XP

4 antwoorden
  • Beste allemaal, Ik heb sinds vandaag een probleem bij het inloggen. Dit probleem doet zich voor sinds het installeren van een aantal updates van Windows XP. Ik ben de enige gebruiker van de pc, verschillende accounts zijn dus niet nodig. Inloggen evenmin. Maar sinds de installatie moet ik dit voor het opstarten wel doen. M'n naam aanklikken en windows start. Dit is hoogst irritant omdat allerlei programma's daarna nog geladen dienen te worden. Ik heb dit proberen uit te schakelen via configuratiescherm/gebruikersaccounts maar daar staat slechts de optie het welkomstvenster gebruiken, wanneer ik deze uitvink kies ik automatisch voor de klassieke manier van inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Hoe kan ik dit inloggen uitschakelen en terug gaan naar de oude situatie? Het is hoogst irritant dat een update mijn instellingen verandert. Alvast bedankt!
  • Staat en dan geen .Net Framework accoount bij? zo ja, die weghalen.
  • hallo, Je moet eens via start/uitvoeren het commando [b:158f891564]control userpasswords2[/b:158f891564] invullen en dan op dat scherm bekijken of het vinkje uitstaat dat users moeten inloggen. vr.gr Frans
  • Bij mij staat hij netjes aangevinkt maar hoef echt niet in te loggen. :wink: Gebeurt alleen als er meerdere actieve accounts zijn.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.