Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

2 office versies naast elkaar.

Passer
4 antwoorden
 • Is het iemand bekend of op 1 PC zonder partities, dus in 1 Windows XP omgeving, ik 2 verschillende office versies kan installeren?

  Reden: Wij hebben een fors database bestand in Acces 97. Uit verschillende bronnen blijkt er echter een FONT bug te zitten (of hebben gezeten) in Acces van office 2007.
  Mogelijk is dat met het uitkomen van SP1 voor office 2007 verholpen, maar ik wil het zekere voor het onzekere.

  M.a.w: Als ik naast het acces 97 nu office 2007 installeer, kan ik dan terug als ik dat zou willen? Of kan ik acces bestande dwingen gewoon in de 97 versie te blijven openen, terwijl ik daarnaast al het andere in 2007 gebruik?

  Of beter, kan ik heel office 2007 installeren ZONDER acces naast acces 97?
 • dat laatste doe ik met office 2003 in combi met Access van 97, de laatste ivm de norm die we nu nog hanteren binnen ons bedrijf. Teveel werk om over te gaan naar een andere Access.
  Met alle installaties die ik gedaan heb gaf dat nog nooit compatibilitietsproblemen, maar ik hoor dat ze er af en toe wel zijn (maar zelf nog niet gezien).
  Maak anders eerst een image voor de office installatie, zodat je nog wat experimenteren kunt.
  BTW: ik heb altijd eerst off-2003 zonder Access erop gezet en dan pas Access van 97.

  ik heb geen off 2007 ervaring, is dat nu zoveel beter…. 99% (?) vd mensen komt niet verder dan een briefje tikken of een template gebruiken van iemand anders….
  En met het maken van Access applicaites… ben je al helemaal snel een uitzondering… maar het is wel leuk…
  Heb nog geen poging ondernomen wat Access van 2007 betekent…. vanaf 97 zou dat wel onderhand een verbetering moeten zijn?
  Op ondoorzichtige wizzards….zit ik overigens niet te wachten …..dan maar liever even nadenken hoe het precies moet….
 • [quote:80ead0b87c="Broosha"]Uit verschillende bronnen blijkt er echter een FONT bug te zitten (of hebben gezeten) in Acces van office 2007.97?[/quote:80ead0b87c]Kan je dit even toelichten?
  Zelf werk ik met Acces 2007 (maar veel verder dan het gewoon invullen van gegevens gaat dit niet), en dus ben ik toch wat benieuwd naar dat bugje, hoe het zich uit enz. ?
 • De door mij aangehaalde "bronnen" zijn iemand die ik ben tegengekomen en me dit aangaf (mogelijk minder betrouwbaar), maar ook de toelichting van SP1 zelf.
  Zie

  http://download.microsoft.com/download/B/C/F/BCFBEC81-ED9E-40A3-BBF0-1410B67A365A/Office%202007%20Service%20Pack%201%20Changes_all.xls

  In hoeverre het allemaal waar is of inmiddels allemaal opgelost is mij dus onbekend, vandaar dat ik wilde experimenteren.

  Fijn dat Andre@home zijn ervaringen heeft gedeeld. Het geeft in ieder geval aan dat de twee versies naast elkaar zouden moeten kunnen draaien. Ik ga er mee aan de slag. Bedankt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.