Vraag & Antwoord

OS Windows

domein bestaat niet. ( aanmelding administrator / gast )

4 antwoorden
  • heren, zojuist op een laptop windows xp pro geinstalleerd. Alles gaat goed, todat ik in het opstartprograma zit waar je een account aan moet klikken. Ik kan kiezen uit Gast en Administrator. Beide is met wachtwoord beveiligd. tot zover gaat het goed. Na het invoeren van me wachtwoord en enter krijg ik de volgende melding : Het systeem kan u niet aanmelden vanwege de volgende fout : Het opgegeven domein bestaat niet of kan geen contact maken met dit domein. Probeer het opnieuw of neem contact op met de systeem beheerder. Die heb ik dus niet en kom dus niet verder Wat moet ik doen !?!??!?!?!?!?!
  • Blijkbaar is de laptop lid van een domein (geweest) en tracht je op dit domein aan te loggen. Bij domeinnaam de naam van de laptop selecteren, dan log je lokaal aan.
  • ik kan helemaal ergens uit kiezen. Alleen wachtwoord voor Gast of Administrator invoeren en voor de rest nisk zichtbaars in het beeldscherm waar ik uit kan kiezen. De hele boel fotmateren en opnieuw installeren zal dat uitkomst bi3eden ??
  • Wat voor aanlog scherm heb je, degene waar je de naam aan kan klikken? Zoja, 2x CTRL-ALT-DEL indrukken en dan krijg je het klassieke inlogvenster, daar zou je dan een domein moeten kunnen aangeven. Anders ff in safemode opstarten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.