Vraag & Antwoord

OS Windows

Pinnacle tv tuner installatie probleem

Anoniem
Hans.Vosman
3 antwoorden
 • Ik heb een tv tuner van het merk Pinnacle gekocht: 'Pinnacle PCTV Hybrid Pro stick 330e'. Een usb tuner voor analoge tv op de computer.
  De installatie op mijn windows vista laptop ging goed totdat deze melding kwam: "Please wait, finishing installation". Misschien had hij even tijd nodig, dus heb ik hem zo laten staan, maar na twee uur was er nog niets veranderd.
  De installatie cd draade niet meer, de CPU activiteit van het setup programma was nul en de annuleren-knop deed niets meer.

  Heb de setup geforceerd afgesloten en alles gedeinstalleerd. Opnieuw geprobeerd te installeren, maar weer zelfde liedje.

  Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen? Aan mijn pc, de tuner zelf of aan iets anders?

  Ik las ergens dat je Media Center gewoon kunt gebruiken met een tv tuner zonder andere programma's. Maar dan alleen voor digitale tv. Is er echt geen mogelijkheid om analoge tv te kijken met Media Center?

  Alvast dank
 • [quote:0150efe8ed="ritzie"]'Pinnacle PCTV Hybrid Pro stick 330e'. Een usb tuner voor analoge tv op de computer. De installatie op mijn windows vista laptop ging goed totdat deze melding kwam: "Please wait, finishing installation".[/quote:0150efe8ed] Had je die software installatie wel gedaan, terwijl de usb tv-kaart nog niet was ingeplugd? En had je verder al gecheckt bij Pinnacle support? Onder andere bij Documentatie en driver updates.
 • Het is al gelukt! Toen ik het voor de derde keer installeerde deed hij het gewoon wel. Raar maar waar.
  Nu alleen nog een probleem met de sfstandsbediening die het niet doet. Een los bijgeleverd programma zegt dat hij het wel doet. En een geintegreerd programma zegt dat hij het niet doet. En dat laatste is waar, ik kan er namelijk niets mee.
  En jaja, de batterijen zijn niet leeg :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.