Vraag & Antwoord

OS Windows

Vista doet weer vaag

5 antwoorden
  • Ik heb Vista en die doet op dit moment erg vaag. Ik hoop dat iemand mij het kan uitleggen. Ik heb Spybot search and Destroy, AVG virusscan free, AVG Rootkit dinges en Windows Vista's eigen anti-rotzooi-rotzooi, allemaal up to date. Ik heb gescand en het ziet er niet naar uit dat ik malware heb. Als ik aardig wat sites en programma's open heb staan (meestal slechts hele simpele programma's) dan heb ik soms last dat ik er niet meer kan openen. Ik kan er wel wat afsluiten, maar even later gaat het weer mis en wil mijn pc alweer niet nog meer doen, dus sluit ik nog meer programma's af. Op het laatst blijft er niet veel meer over en moet ik afmelden-aanmelden. Ik 37,4 GB over van mijn 141GB (veel gedownload, maar alle virussen (ik kom er om de miljard jaar één tegen, dus het zijn er erg weinig) heb ik eraf gegooid) Ik heb 1,5 GB ram (ja, niet super veel he, ben ook een arme sloeber) en een Celeron D 360 met 3,46 GhZ (geen flauw idee waar dat 360 op slaat, maar zo noemen ze hem)
  • Download [url=http://www.knoppix.nl/]Knoppix[/url], brand die op een CD en controlleer met MemTest je geheugen. Je CPU en geheugen lijken voldoende voor Vista maar hoe zit het met je grafische kaart?!
  • Bagger Radoen Xpress 200 nog heeel even en ik heb een nieuwe Waarschijnlijk Radeon HD3850 of GeForce 9600
  • Een onboard GPU met shared memory neem ik aan. Misschien als je dit verhoogt naar 128 MB of meer dat het misschien verschil uit maakt.
  • [quote:689971f819="ODF"]Een onboard GPU met shared memory neem ik aan. Misschien als je dit verhoogt naar 128 MB of meer dat het misschien verschil uit maakt.[/quote:689971f819] hmm scam in je sig mag dat:P?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.