Vraag & Antwoord

OS Windows

windows sitebar (xp)

5 antwoorden
  • wie kan mij helpen ??? ik heb de windows sitebar van de site gehaalt voor xp de gadgets die er standaart in staan werken super alleen nu zo ik graag gadgest willen toevoegen het downloaden er van gaat goed maar nu het toevoegen er van nog zo iemand mij kunnen vertellen hoe dit in zijn werk gaat heb zelf al x aantal dingen geprobeerd maar kom er niet echt uit bij voorbaat dank
  • Heb je hier misschien wat aan? [url]http://windowshelp.microsoft.com/windows/en-us/help/88e2f098-c570-4b36-959a-3c449dee43ab1033.mspx[/url] Weliswaar voor Vista, maar wellicht kun je er toch wat mee. Onderaan de pagina staat nog een link over customizing.
  • Welke Sidebar heb je dan gebruikt? Op de Computer!Totaal-site vind je [url=http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Cursus-artikel/De-Vista-Sidebar-in-Windows-XP.htm]hier een goed artikel[/url] over een sidebar waarmee je gemakkelijk Gadgads kunt installeren voor Windows XP. Mvg,
  • [quote:60ae086075="keybor"]wie kan mij helpen ??? ik heb de windows sitebar van de site gehaalt voor xp de gadgets die er standaart in staan werken super alleen nu zo ik graag gadgest willen toevoegen het downloaden er van gaat goed maar nu het toevoegen er van nog zo iemand mij kunnen vertellen hoe dit in zijn werk gaat heb zelf al x aantal dingen geprobeerd maar kom er niet echt uit bij voorbaat dank[/quote:60ae086075] Vista draait, moet daar een behoorlijke trukendoos voor worden opengetrokken, dat is een stappenplan op zich. STAPPEN PLAN waar is die te vinden ????
  • download 7zip en installeer dat. daarna download je de gadget en sla dat op. vervolgens uitpakken met 7zip. voeg achter de naam het volgende toe;;; .Gadget . wel met een hoofdletter. kopieer dat file in c.programfiles.windows sidebar.gadgets . daarna kun je de gadget toevoegen via de normale manier.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.