Vraag & Antwoord

OS Windows

Terug naar windows xp lukt niet...?

4 antwoorden
  • Ik heb nu vista en ik wil liever terug naar xp gaan omdat men laptop dan weer wat sneller gaat, maar als ik mijn cd-rom insteek, dan staat 'installeren' niet actief (of hoe moet ik dat zeggen) dus ik kan er niet op klikken, op al de rest wel. Hoe komt dat?
  • Heb je een WinXP cd? Zo ja, dan moet je vanaf deze cd opstarten. Een wat drastischer methode is, je laptop leegmaken en de inhoud van je PC overzetten. Als je een WinXP cd hebt kun je die natuurlijk ook gebruiken. Drifter
  • Zou ook de bios even induiken om de SATA controller van de NATIVE mode af te halen of op IDE modus te zetten, kun je gelijk de cdrom als eerste zetten om van op te starten.
  • als je van windows xp naar vista bent gegaan staat er in de C partitie een map met recovery daar staat windows xp nog in als je weer terug wilt, ik wil ook terug naar windows xp maar ik heb die map al verwijdert, ik zit niet graag in mijn bios dus ik wilde vragen wat die opties in je bios veranderen? ik heb ook geen cd die zat al 'ingebouwt in mijn pc' dus daar heb ik ook niks aan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.