Vraag & Antwoord

OS Windows

Import in Outlook 2003 lukt niet

Anoniem
anoniem
1 antwoord
 • Ik heb op vanaf mijn oude XP computer de maintenance folder met alle .dbx bestanden (Outlook Express 6) gekopieerd naar een willekeurige locatie op mijn nieuwe Vista computer met Outlook 2003.

  Toen ik de bestanden wilde importeren in Outlook 2003 kreeg ik echter de volgende foutmelding :

  "Kan de e-mailmap niet openen. Als dit bestand door een andere toepassing gebruikt wordt, moet u het bestand sluiten. Probeer het vervolgens opnieuw."

  Dit leek mij een probleem met de alleen-lezen status van de dbx bestanden dus heb ik de alleen-lezen optie bij al deze bestanden uitgevinkt. Als ik de eigenschappen van de map zelf opvraag dan krijg ik alleen nog wel een blauw gevuld vakje te zien. Het is dus niet aangevinkt als alleen-lezen maar het is ook niet leeg. Vreemd?! Wat betekent zo'n blauw gevuld vakje?

  Ik heb de bestanden weer geprobeerd te importeren maar weer kreeg ik dezelfde melding. Heeft het iets met dat blauwe vakje te maken? Of doe ik iets anders verkeerd?

  Ik begin het aardig zat te worden (leuk he, computers…) dus vandaar mijn aanmelding op het forum hier. Ik hoop echt dat iemand mij zou kunnen helpen want momenteel geniet ik nog niet echt van m'n nieuwe computer (heb internet wel aan de praat gekregen zoals je ziet ;-))

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.