Vraag & Antwoord

OS Windows

Update werkt niet meer

3 antwoorden
  • Helaas de automatisch update werkt niet meer. Ook handmatig lukt het niet. Krijg de volgende foutmelding. Wijzig de beveiligingsinstellingen voor Internet Explorer Als u de wijzigingen voor deze website wilt opslaan, moet u de optie 'Gegevens van de gebruiker blijven gebruiken' voor Internet Explorer inschakelen. Voer de onderstaande stappen uit, etc etc De optie staat echter al ingeschakeld. In en uitschakelen heeft niet geholpen, standaardwaarden opnieuw instellen evenmin. Tja wat zijn er dan nog meer voor mogelijkheden.?
  • [quote:54cca0a293="Chrisdus"]Helaas de automatisch update werkt niet meer. Ook handmatig lukt het niet. [/quote:54cca0a293] Om welke Windows versie en Service Pack gaat het? En welke versie van Internet Explorer draai je? Je zou alvast deze Microsoft Windows Update Troubleshooting (NL) kunnen checken http://blogs.microsoft.nl/tonykrijnen/archive/2007/01/20/microsoft-windows-update-troubleshooting-nl.aspx
  • Volgens mij werkt de automatische update alleen met XP en SP2 en dat is ook de versie waar ik over beschik. Verder ben ik gezwicht voor IE 7. Had de vraag ook bij MS willen stellen (hoort hij ook thuis) maar daar willen ze je meteen een MS paspoort aan smeren. Nog even een stap te ver voor me.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.