Vraag & Antwoord

OS Windows

Videocontroller

3 antwoorden
  • In apparatenbeheer heb ik in "Overige apparaten" en eveneens daaronder in "Videocontroller (VGA-compatibel) een "geel" vraagteken. In eigenschappen voor videocontroller vind ik "De stuurprogramma's voor dit apparaat zijn niet geïnstalleerd. (Code 28)". Heeft dit iets te zien met mijn Nvidia videokaart (waarvan ik getracht heb de driver bij te werken en de nieuwste versie daarna opnieuw heb verwijder...wegens problemen) of met mijn scherm. Er wordt mij gevraagd naar een CD of iets dergelijks om opnieuw de installatie uit te voeren. Maar ik heb geen idee over welke CD men het heeft.
  • Ik denk dat het te maken heeft met je videokaart. Probeer [url=http://www.guru3d.com/index.php?page=driversweeper]hier[/url] eens de oude drivers definietief weg mee te halen. Download vervolgens de nieuwe drivers [url=http://www.nvidia.com/page/home.html]hier.[/url] Suc6!
  • Het probleem lijkt opgelost: heb de nieuwe driver geïnstalleerd en ook de resolutie bijgewerkt. Diverse zaken die verkeerd gingen "lijken" opnieuw OK. Afwachten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.