Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows "pakt"steeds weer Outlook i.p.v. O.E.

5 antwoorden
  • Normaal heb ik O.E. als emailprogramma. Toch merk ik dat , bv. bij versturen van een bijlage of met de sneltoets op mijn toetsenbord Outlook boven komt drijven i.p.v. O.E. . Via Internet Explorer moet ik dat weer handmatig terugzetten. Ook komt er wel eens een MSM startpagina bij O.E. i.p.v. Google hoewel ik (uiteraard) Firefox als standaard heb. iemand enig idee hoe dat allemaal komt en hoe ik daar van af kom?
  • Het zal wel met het register te maken hebben. Je zou eens kunnen overwegen om Windows Livemail te installeren. Dit is de opvolger van OE, Zie: http://get.live.com/nl-nl/wlmail/overview
  • is er geen software geïnstalleerd van je toetsenbord waar in staat dat outlook als standaard email programma moet worden uitgevoerd?
  • ik heb die Windows Livemail al twee keer bekeken, maar voorlopig vind ik het geen prettig programma met teveel MNS-achtige toestanden. Thunderbird zou natuurlijk ook kunnen. Wat betreft de software van het toetsenbord: ik zie daar alleen maar standaardmededelingen bij de eigenschappen. Het toestenbord is ooit meegeleverd bij deze Medion-pc.
  • Als je naar Internet Opties/Programma's gaat en vervolgens Standaardprogramma's, kun je Outlook Express dan niet instellen als standaard programma?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.