Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows rare fout....

3 antwoorden
  • Ik heb hier een laptop staan met het wazigste probleem dat ik tot nu toe heb gezien. Bij het opstarten van windows xp direct na het bootscreen word het scherm zwart en doet hij niets meer , geen toetsenboard geen muis en ook de aan en uit knop doet het niet meer dus kort samengevat, hij doet NIETS meer. Heb formateren al meerdere malen geprobeert maar dat helpt niet en een lokale computerzaak heeft er ook al 3 keer naar gekeken en zeggen dat ze het gemaakt hebben en dan na 3 kier opstarten is het probleem er weer. Dus als iemand de oplossing tot dit probleem weet vertel het mij dan a.u.b. . vriendelijke groet Noud :roll:
  • start hij niet meer op nadat je bepaalde drivers hebt geïnstalleerd toevallig? of na een programmaatje? of doet hij het gewoon na 3x niet meer? ik ken er niet veel uit halen zo namelijk :wink:
  • Nou ten eerste is gewoon na het moment dat het laadbalkje van windows xp verdwijnt dan word het scherm zwart en doet hij helemaal niets meer en ten tweede is het gekke dat de drivers die geinstalleerd zijn de zelfde drivers zijn als die die er altijd al opstonden, dus daar kan het niet aan liggen....

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.