Vraag & Antwoord

OS Windows

Ondertiteling in verkeerde taal bij Nero Show Time

4 antwoorden
  • Hallo, Ik had laatst een DVD gedownload. Als ik die open met Nero Show Time dan doet ie het perfect. Ik kan in het menu de ondertiteling op nederlands zetten, maar dan speelt hij de ondertiteling toch in een andere taal af. Brand ik vervolgens deze dvd-files op dvd, dan kan ik het op de tv wel gewoon met Nederlandse ondertiteling bekijken. Heeft iemand een idee hoe dit kan? Dit is namelijk met Nero Showtime bij al mijn dvd's het geval. Graag hoor ik van jullie. groeten Dennis
  • Ik heb een filmpje gemaakt van het probleem dat hier is te downloaden: http://download.yousendit.com/FD4D71AF13856EDD
  • Ik heb dit ook en ik irriteer me er mateloos aan. Het is Russisch ofzo (ik weet niet zeker). Eerst had ik dit maar af en toe maar nu heb ik het dus elke keer dat ik een film probeer af te spelen en moet dus gedwongen de film op dvd branden of zonder ondertiteling kijken (kan ik meteen mijn Engels weer bijspijkeren hé). Als iemand hier een oplossing voor heeft: alsjeblieft vertel het ons. Ik kan natuurlijk wel elke keer kijken of mijn Windows Media Player zo aardig is om de film af te spelen (ondanks dat WMP daar verschrikkelijk veel moeite mee heeft en dus ook weleens vastloopt) maar dat heeft dus ook geen nut de meeste van de tijd. Maar een oplossing voor dit probleem in Nero zou aardig zijn :)
  • Zitten bij de films die je download meerdere ondertitelingen of alleen één EDIT: bestaat de film uit DVD bestanden of uit een filmbestand (AVI, MPG)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.