Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Deze computer op windows XP

Anoniem
drive
14 antwoorden
 • Wij hebben problemen met dit programma. Ik wil voor mijn zoon wat platen op zijn MP3 zetten en het gaat tergend langzaam. Ik kan ook niet zien of uiteindelijk de plaat gelukt is of niet. Ook krijg ik steeds de melding dat dit programma niet reageert en zal worden afgesloten. En ook heb ik de hele tijd een zandlopertje waardoor ik niets anders kan doen. Ik heb gisteren de computer gescand en er ware 13 infecties gevonden die er al uitgehaald zijn. Ik dacht dat het probleem dus wel opgelost zou zijn. Zou iemand me kunnen uitleggen wat dit is en wat ik eraan moet doen?
 • [quote:7edcd6dc2a="drive"]Wij hebben problemen met dit programma. Ik wil voor mijn zoon wat platen op zijn MP3 zetten en het gaat tergend langzaam. Ik kan ook niet zien of uiteindelijk de plaat gelukt is of niet. Ook krijg ik steeds de melding dat dit programma niet reageert en zal worden afgesloten. En ook heb ik de hele tijd een zandlopertje waardoor ik niets anders kan doen. Ik heb gisteren de computer gescand en er ware 13 infecties gevonden die er al uitgehaald zijn. Ik dacht dat het probleem dus wel opgelost zou zijn. Zou iemand me kunnen uitleggen wat dit is en wat ik eraan moet doen?[/quote:7edcd6dc2a]
  welk progg
 • Met "deze computer". Dat staat al standaard op je bureaublad en daar kan je zien wat er allemaal op je computer staat aan bestanden en de schijven apart.
 • [quote:fa2f513e9f="drive"]Met "deze computer". Dat staat al standaard op je bureaublad en daar kan je zien wat er allemaal op je computer staat aan bestanden en de schijven apart.[/quote:fa2f513e9f] ik snap er nog steeds niks van .
  om wat dan ook te branden heb je een programma voor nodig .
  dat kan zijn het brander progg van windows .
  of nero roxio nti ashampoo
 • volgens mij ligt het probleem nog een stap eerder: de ts wil platen op mp3 zetten… klopt dat, drive?
  leg anders een precies uit wat je met welke dingen wil bereiken,wat je al gedaan hebt enzo. en de preciese foutmeldingen: wélk programma reageert niet meer, dat staat er altijd bij!
 • Nou, ik heb dus mijn computer aangezet. We hebben er 4 accounts op staan. Ik heb de mijne aangeklikt. Toen heb ik de MP 3 speler van mijn zoon achter in het moederbord gestopt en die startte normaal op. Ik heb op "deze computer"geklikt en dat opende ook. Toen ben ik naar mijn windows verkenner gegaan om bij shared uit te komen. Daar stonden de platen op die ik wilde overbrengen op MP3. Dus toen ik met de eerste plaat begon, rechtsklikte ik en drukte op kopiëren. En bij "deze computer" drukte ik op plakken bij F (verwisselbare schijf). En dan zie ik in de linkerbovenhoek inderdaad dat de plaat gekopieerd wordt. Maar als er nog 10 seconden over zijn, gebeurt er helemaal niets tot ik een foutmelding krijg. Iets van: dit programma reageert niet. Dan moet je een keus maken, of meteen afsluiten of annuleren. En daarna kan je een foutmeldingsrapport sturen naar microsoft. Maar dat hoeft niet.
  Ik heb het nu ook even geprobeerd, maar nu doet die het wel goed. Snap er helemaal niets van. Weet nu ook hoe die foutmelding gaat:
  Het programma reageert niet. Klik op Annuleren als u terug wilt gaan naar Windows en de status van het programma wilt controleren. Klik op nu Beënidigen als u het programma onmiddelijk wilt afsluiten. Als u het programma nu beëindigt, gaan alle niet opgeslagen bestanden verloren.
 • Klinkt voor mij als een zware vervuiling van het systeem. Wellicht is het op te lossen door een expert, Maar daar tegenover staat dan dat een nieuw systeem zetten waarschijnlijk sneller is. Ik zou in iedergeval al eens beginnen met het maken van backups van belangrijke bestanden.

  Overgens kan het ook geen kwaad even te vermelden met wat voor systeem je draait?
 • Windows XP (als je dat met een systeem bedoelt)
 • Deze MP3-speler heeft hij:

  http://www.time-ce.com/ned/entertain…/dpa25vmp3.htm

  Het is 1 GB. Er staan op dit moment 106 platen op.

  Ik heb even naar de eigenschappen gekeken. Er staat:

  Gebruikt: 518.373.376 bytes (494 MB)
  Beschikbaar: 477.962.240 bytes (455 MB)
  Capaciteit: 996.335.616 bytes (950 MB)

  Hij is nu voor de helft vol ongeveer.
 • Wat bedoel je eigenlijk met platen? Als je over platen schrijft denk ik aan de ouderwetse vinyl platen http://nl.wikipedia.org/wiki/Grammofoonplaat En hoe heb je ze op in de Shared folder gezet? Wat voor een formaat hebben deze platen? MP3, WAV WMA? Hoe groot (hoeveel MB's) is zo'n plaat?
 • Ik heb ze via Limiwire gedownload, het zijn platen die gewoon in de top 40 staan. Ik heb ze dus niet van een elpee, een cassettebandje of een CD waar ik ze vanaf haal. Ik haal ze gewoon van de computer vandaan. Als ze gedownload zijn, dan komen ze vanzelf in de shared folder terecht. Het is MP3 formaat. Weet niet hoeveel MB zo'n plaat heeft. De lengte is ongeveer tussen de 2 en 10 minuten. Er zit er ééntje van 10 minuten bij en ééntje van 7 minuten. De rest is allemaal 2, 3 of 4 minuten.
 • je schrijft o 7 april: "maar nu doet ´ie het wel goed. Begrijp er niets van"
  betekent dat nu dat je probleem (zomaar vanzelf, niets om je over te verwonderen, dat gebeurt dagelijks in pc-land) is opgelost?
 • [quote:06c0c6bcb0="tomvdlee"]Wat bedoel je eigenlijk met platen? Als je over platen schrijft denk ik aan de ouderwetse vinyl platen http://nl.wikipedia.org/wiki/Grammofoonplaat En hoe heb je ze op in de Shared folder gezet? Wat voor een formaat hebben deze platen? MP3, WAV WMA? Hoe groot (hoeveel MB's) is zo'n plaat?[/quote:06c0c6bcb0]

  Hij bedoeld denk ik gewoon nummers/liedjes… en aan de opzet te zijn gaat hij die vraag echt niet kunnen beantwoorden…

  aan de starter:
  Heb je al eens geprobeerd geduld te hebben? Dus je kopierd 1 (niet 10) nummers (platen) en wacht dan 10 minuten. Flash is niet altijd even snel en als je dan zomaar gaat lopen klikken dan loopt de boel vast, ook op mijn nieuwe pc;). Ook het annuleren kan wel een minuutje (of 2) duren.
 • [quote:47ff8b855d="sdk"][quote:47ff8b855d="tomvdlee"]Wat bedoel je eigenlijk met platen? Als je over platen schrijft denk ik aan de ouderwetse vinyl platen http://nl.wikipedia.org/wiki/Grammofoonplaat En hoe heb je ze op in de Shared folder gezet? Wat voor een formaat hebben deze platen? MP3, WAV WMA? Hoe groot (hoeveel MB's) is zo'n plaat?[/quote:47ff8b855d]

  Hij bedoeld denk ik gewoon nummers/liedjes… en aan de opzet te zijn gaat hij die vraag echt niet kunnen beantwoorden…

  aan de starter:
  Heb je al eens geprobeerd geduld te hebben? Dus je kopierd 1 (niet 10) nummers (platen) en wacht dan 10 minuten. Flash is niet altijd even snel en als je dan zomaar gaat lopen klikken dan loopt de boel vast, ook op mijn nieuwe pc;). Ook het annuleren kan wel een minuutje (of 2) duren.[/quote:47ff8b855d]

  Het is misschien op dit moment opgelost, maar volgende week hebben we misschien weer zo'n melding. Maar dat hoeft dan niet met hetzelfde programma te zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.