Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows weer 'levend' maken

Anoniem
marotick
2 antwoorden
 • Hallo,

  Ik ben enige tijd geleden overgestapt op vista.
  Eerst stond er windows XP op de pc maar ik dacht dat ik die niet meer nodig had en had Vista dus op dezelfde partitie gezet, door te kiezen voor een nieuwe installatie. De oude (xp) werd in de map windows.old gezet met alles er in.
  Vista werd ik na een tijdje weer zat, en toen ik afgelopen weekend weer terug te gaan naar XP door de CD erin te doen, kreeg ik veel foutmeldingen dat de cd de bestanden niet kon kopieren. De pc heeft maar één partitie, dus toen had ik er maar een nieuwe schijf bijgezet en daar succesvol XP op geinstalleerd. Dit wil ik maar tijdelijk hebben omdat deze schijf kleiner is dan die ene waar Vista en XP op staan.
  Dus nu heb ik de map windows.old weer van de C schijf gehaald en even extern gezet. Ik ben nu op dit moment de Hardeschijf aan het formatteren, zodat hij weer helemaal schoon is en dat vista eraf is.
  Maar nu mijn vraag:
  Kan ik mijn oude XP installatie weer laten werken door hem weer in de map Windows te stoppen? Zo ja, dan moet ik waarschijnlijk de bootloader aanpassen, zouden jullie mij daar ook even mee willen helpen? (het is volgens mij niet moeilijk maar ik begin er liever niet zelf aan)

  B.v.d

  M.v.g, Jim

  EDIT: Ik kreeg een foutmelding dat het formatteren niet voltooid kon worden. Ik heb gewoon rechtermuisknop gedaan en dan formatteren.
 • Daar had ik ook last van je kan vanuit windows vista niet je andere windows formatteren:P.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.