Vraag & Antwoord

OS Windows

Herstel partitie niet bereikbaar na harde schijf crash

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Ik heb een laptop van Toshiba. Hierbij kreeg ik 2 cds om via een herstelpartitie windows opnieuw te installeren. Nu is mijn laptop gevallen terwijl hij aanstond en is de harde schijf niet meer te benaderen. Ik denk dat hij er geweest is. Ik heb een andere harde schijf geplaatst en daar ubuntu op gezet. Op zich ben ik hier redelijk tevreden mee, maar bij de laptop zat vista. Hier heb ik voor betaald en heb hier ook software bij aangeschaft die ik nog wel wil gebruiken. Weet iemand hoe ik windows vista hier nu weer op kan krijgen? Ik kan het antwoord niet op de Toshiba-site vinden. Ik kan nu wel een nieuwe vista dvd aanschaffen, maar dat vind ik veel te duur.

    Wie weet raad?
  • [quote:c3c9ef5cc8="romke910"]Ik heb een laptop van Toshiba. Hierbij kreeg ik 2 cds om via een herstelpartitie windows opnieuw te installeren. [/quote:c3c9ef5cc8] Dus die twee CD's zaten er al bij. Uit deze info van Wikipedia begrijp ik, dat je direct na de aankoop zelf recovery CD/DVD's had moeten aanmaken. Mogelijk zou je nog wel Recovery CD/DVD's bij Toshiba of bij de (online)winkel waar je de laptop had gekocht, kunnen bestellen.
  • als er een vista dvd bij zit dan kan je die toch gewoon er op zetten .
    en anders bellen met de fabrikant
  • Ik zal in eerst instantie contact opnemen met de leverancier. Het betreft een online winkel en hier heb ik slechte ervaringen mee met het oplossen van problemen, maar we zullen zien wat er uit komt. Ik kan het daarna altijd nog bij Toshiba proberen. Ik laat nog wel weten hoe het afgelopen is. In ieder geval bedankt voor de reacties

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.