Vraag & Antwoord

OS Windows

Zoeken in windows, via rechtermuis of Control F

3 antwoorden
  • Ik zoek wel eens bestanden op mijn pc. Daar ik liever met het toetsenbord werk dan met de muis, gebruik ik vaak control F in de Verkenner om in die bepaalde map een bestand te zoeken. Maar wanneer ik dat doe, krijg ik zo'n schijtfunctie van Windows, waarin hij mij probeert te helpen met zoeken. Heb ik dus niets aan, moet ik nog met de muis klikken. Erg irritant! Wanneer ik ga zoeken via de rechtermuisknop op de map en dan op "zoeken" klik, kan ik wel direct wat intypen en hoef ik niet met de muis te klikken. Dat is dus veel makkelijker. Kun je Windows niet zo instellen dat ik altijd direct mijn zoekopdracht in kan typen zonder dus eerste met de muis te klikken? OS: WinXP, SP 2. Bij voorbaat dank.
  • [quote:e2aefb1f33="apanatska"]Daar ik liever met het toetsenbord werk[/quote:e2aefb1f33]Als je in de verkenner bent, handen op het toetsenbord houden en de eerste letter van de map- cq bestandsnaam inkloppen cq enige keren achter elkaar om naar het volgende map/bestand te gaan...... toch Enter om een map te openen. Ook de cursorknoppen en backspace eens uitproberen.
  • Helaas, dit is niet wat ik zoek. Ter verduidelijking: wanneer ik iets zoek, weet ik vaak niet welke naam het heeft en geef ik vaak de opdracht *.jpg.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.