Vraag & Antwoord

OS Windows

C:\WINDOWS\system32\cpmsky.dll

6 antwoorden
  • Hallo, ik heb sinds een paar dagen als ik de pc opstart(Vista) Dat er staat: C:\WINDOWS\system32\cpmsky.dll niet gevonden. Hoe krijg ik dit weg? En watvoor bestand is dit?
  • het bestand [b:782b6b35f7]cpmsky.dll[/b:782b6b35f7] is geen zuivere koffie.... Zeker niet als het in je system32 map staat. Even een virusscannertje er over halen is wellicht een optie.
  • ja maar de pc geeft aan "niet gevonden" dus waarschijnlijk heb ik hem al weggehaald met de virusscanner. Hoe krijg ik die waarschuwing nu weg? Ik heb al systeemhertel geprobeerd maar die wilde niet terug naar een eerdere herstelpunt.
  • Dan heeft die scanner het geinfecteerde bestand weggehaalt, maar de bron is er dus nog. misschien kun je hier iets vandaan halen om het helemaal weg te krijgen: http://www.google.nl/search?hl=nl&q=cpmsky.dll+removal&btnG=Zoeken&meta= of even een register cleaner gebruiken om het uit't register te halen.
  • Dan moet je wel TS vertellen waar het in het register staat. Ga naar start/uitvoeren en typ Regedit in. Zoek naar "cpmsky.dll". Ik heb het vermoeden dat je hem kunt vinden in HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run of RunOnce. Als hij daar in staat, kun je hem verwijderen. Je kunt ook kijken met start/uitvoeren/msconfig. Ga naar Opstarten en kijk of daar cmpsky.dll uitgevoerd wordt. Als hij daar bijstaat verwijder dan het vinkje.
  • Waar kan ik bij Vista "uitvoeren"vinden?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.