Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Geen 5.1 Geluid in Windows Vista

None
4 antwoorden
  • Het lukt mij maar niet op 5.1 geluid te krijgen op Windows Vista :cry:
    Niet via de onboard 7.1 geluidskaart van realtek of via het PCI 5.1 Geluidskaartje van C-Media 8738 wat ik heb ingebouwd.
    Ik heb de drivers met geinstalleerd en als ik de test geluiden van Vista door elke geluidsbox apart laat afspelen, werkt dat perfect.
    Echter, geluid van Windows Media Player, Winamp, Skype etc spelen alleen maar door de front speakers….

    Anderen hebben geen problemen met deze geluidskaart onder Windows Vista, maar ik natuurlijk weer wel..

    Ik heb de onboard geluidskaart al uitgezet, dus de PCI kaart is het enige audio apparaat.

    Iemand nog ideeën ? Ik weet het echt even niet meer
  • Heb de nieuwste drivers van internet gehaald? Hier staan nl altijd de nieuwste versies op.
  • Hi !

    Ik heb gedaan zoals in dit topic stond op het C-Media forum:

    http://www.cmedia.com.tw/forums/viewtopic.php?t=1465&sid=3996b11e02e817abe3082accfcb2a09b
  • Hahaaa Ik heb 5.1 Geluid ! Vinkje inschakelen bij "Laagbeheer Inschakelen" deed het truukje !
    Nu alleen nog zien te fixen dat het geluid in de achterste speakers van betere kwaliteit is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.