Vraag & Antwoord

OS Windows

Restore Dell computer

Anoniem
None
2 antwoorden
  • Ik wil mijn Dell computer terug zetten naar toestand bij aankoop
    gaat via de optie ctrl F11 en dan restore.
    Mijn vraag is nu verwijderd het ook de later aangemaakte partities of blijven deze staan

    Dell gebruikt het prog Restore van Norton
  • ik vrees dat je ervan uit moet gaan dat de hele hd (m.u.v. de recoverpartitie zelf) weer wordt teruggebracht naar de toestand bij aankoop. in elk geval: niet gokken, en een backup maken van al je data, favorieten, mails en adresboeken (moest je sowieso doen :wink: )

    als de handleiding er niet duidelijk over zou zijn: bel ´s met dell!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord