Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

geen geluid

Torrentus
3 antwoorden
  • ik heb een wondows viesta. hij is 1 maand oud .maar op de een of andere manier is het geluid ineens verdwenen. als ik naar apparaat beheer ga enz dan zegt ie dat alles klopt. dit appaaraat werkt correct. het apparaat is dur aanwezig en ingeschakeld. als ik een liedje draai zie ik wel dat het siniaal reageert op bewegingen van muziek. en waneer ik op stop druk stop ie met dat siniaaltje. alles lijkt te kloppen alleen geen geluid. heeft iemand hier ervaring mee. hd audio cpl
  • Even de basis dingen nagaan.

    Open volumebeheer (start -> programmas -> bureau accesoires -> entertainment -> volumebehaar), kijk of er niets op 0 of MUTE staat.

    Dan even kijken of je boxen wel goed zijn aangesloten en niet op allerzachtst staan.

    Dan even een koptelefoon of oordopjes proberen.

    Dan kijken of je media player niet op 0 / MUTE staat.

    Dan hier terugmelden als het nog niet is opgelost
  • hiergeen gemoved.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.