Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Locatie tijdelijk bestand bij downloaden

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Als een bestand worden gedownload, wordt deze eerst ergens op C:\ opgeslagen. Pas als de download helemaal compleet is, wordt deze naar de gekozen locatie gekopieerd. Is de locatie van deze tijdelijke opslag te wijzigen? Mijn C:\ schijf is te vol om een file van enkele 100 MB (tijdelijk) op te slaan.
 • Ik denk dat hier je oplossing staat: http://helpentipsentrucs.web-log.nl/helpentipsentrucs/2005/10/tijdelijke_best.html

  Overgens is het geen goede zaak dat je op je C schijf geen ruimte hebt voor een paar honderd MB bestanden :? Daar ga je binnenkort systeem problemen mee krijgen. Ik houd altijd minimaal 10% van de schijf vrij.
 • Helaas, dat is niet de oplossing… :(
  Ik heb opgevolgd wat in de 'helpentipsentrucs'werd aangegeven, wat inderdaad nogal wat ruimte scheelt. Maar met downloaden zie ik nog steeds de vrije ruimte op C: afnemen. Er moet dus nog een andere instelling zijn voor de locatie van de tijdelijke downloadbestanden. Welke :roll:
 • Wordt eerst opgeslagen in de map C:\Documents and Settings\
 • Bedoel je niet: [b:04d66bd7b8]C:\Documents and Settings\GEBRUIKERSNAAM\Local Settings\temp.[/b:04d66bd7b8]
  Want in de map:
 • Nee, ook de downloadfiles komen daar tijdelijk terecht, niet in de normale temp files, die worden gebruikt bij installeren b.v.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.