Vraag & Antwoord

OS Windows

Webkey achterhalen

8 antwoorden
  • Hallo, Morgen ga ik een laptop opnieuw instaleren van een vriend van mijn want daar zit heel veel spyware op. Alleen nou komt het probleem ze weten de webkey niet en het wacthwoord van de router. Als ik hem reset werkt het standaard wachtwoord niet want de wachtwoorden reset die niet. Dus mijn vraag bestaat er een manier dat ik uit een windows instalatie een webkey kan achterhalen. Het programma moet werken op een Windows XP Pro instalatie. Ik hoop dat dit mogelijk is groetjes Maikel!
  • Raar, wachtwoord van de router hoort ook gerest te worden. Maar dan wel bij een totale reset (10-15 seconden reset button inhouden met pen/paperclip) Moet je wel alle gegevens opnieuw invoeren...
  • [quote:c21fad86e0="THE_GAME_MEN!"]Raar, wachtwoord van de router hoort ook gerest te worden. Maar dan wel bij een totale reset (10-15 seconden reset button inhouden met pen/paperclip) Moet je wel alle gegevens opnieuw invoeren...[/quote:c21fad86e0] Ja daarom, dat willen ze niet want ze hebben @home en die cp nummer hebben ze niet meer. Dus ik zoek echt een tooltje waarmee het kan.
  • Hiervoor is een simpel programmatje aanwezig:WirelessKeyView. Even naar googlen en je vind het wel. Het laat de sleutels zien van de netwerken waar je op zit.
  • [url=http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html]Nirsoft Wireless Key View[/url] vereiste is wel dat je Wireless Zero Configuration gebruikte.., dus het windows tooltje, en niet het tooltje dat bij de meeste kaarten op het CDtje staat.
  • Met dat programma kan ik hem alleen uitlezen als een HEX code. Dus niet de werkelijke code die je in moet voeren. Dit was bij een ander programma ook maar bij deze dus exact hetzelfde.
  • Hier: [url]http://www.yourmomsa.com/hexToAscii.html[/url] kun je hex naar ascii omzetten.
  • [quote:789d69c6fd]Command-Line Options /stext <Filename> Save the list of all wireless keys into a regular text file. /stab <Filename> Save the list of all wireless keys into a tab-delimited text file. /stabular <Filename> Save the list of all wireless keys into a tabular text file. /shtml <Filename> Save the list of all wireless keys into HTML file (Horizontal). /sverhtml <Filename> Save the list of all wireless keys into HTML file (Vertical). /sxml <Filename> Save the list of all wireless keys to XML file. [/quote:789d69c6fd] Heb je ook iets verder naar onderen gescrolled en deze parameters gebruikt?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.