Vraag & Antwoord

OS Windows

Tabbladen

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Beste lezer(s),

  Hier thuis op de computer hebben we Windows XP. Je kent het vast wel, met een indeling in verschillende accounts. Nu is er op mijn eigen account niets mis maar het gaat hier over die van mij ouders.

  Ik vind de tabbladen functie erg handig, een klik op een link met het muiswieltje en de site wordt in een tabblad geopend. Maar bij het account van mijn ouders werkt dat helaas niet zo.

  Als ik hier een tablad wil openen hangt het internet direct vast. Erg vreemd dus. Het internet doet het gewoon, je opent een nieuw tabblad en internet explorer reageert opeens niet meer. De eninge manier om de boel dan af te sluiten is via Windows Taakbeheer (ctrl+alt+delete).

  Wat kan hier aan de hand zijn? Iets van een virus/trojan oid (norman virus geeft niks aan) of is het een kwestie van wat rommelen met instellingen (wat mij persoonlijk vreemd lijkt).

  Ik heb de zoekfunctie op het forum gebruikt en vond geen topic met een dergelijk probleem. Vandaar dat ik het hier vraag.


  Ik heb zelf ook al wat gezocht op het account maar heb er weinig verstand van dus daarom vraag ik het hier. Ik zie wel dat er een hele lijst (onbekende) dingen staat onder het tabblad 'processen' bij Windows Taakbeheer. Ik durf hier niet te veel in de veranderen, maar misschien dat het daar aan ligt (je weet maar nooit…)

  Alvast bedankt.
 • internet explorer als eens opnieuw geinstalleerd?
 • Nee niet gedaan, maar dat lijkt me niet de makkelijkste oplossing. Dan moet ik eerst ergens internet explorer vandaan zien te halen en weer uit zoeken hoe dat allemaal werkt, ik zei al, zo handig ben ik neit wat computers betreft. Ik wil graag eerst even kijken naar eventuele andere oplossingen/mogelijkheden.

  In ieder geval bebankt voor je reactie, als er geen andere oplossingen komen ga ik het zeker proberen.
 • Je kan in het configuratiescherm (onder software) IE7 deinstalleren. Daarna kan je hem via Windows update weer installeren.
 • Heeft niemand een andere oplossing voordat ik dat ga proberen??
 • Heb je voor XP SP3 al geinstalleerd?
 • In dit topic:
  http://www.techsupportforum.com/microsoft-support/internet-explorer-forum/236946-issue-tabbed-browsing.html
  staat deze link:
  http://blogs.msdn.com/ie/archive/2006/06/12/628499.aspx

  misschien helpt dat.
 • Hartstikke bedankt voor het antwoord! Ik ga zo even op het account van mijn ouders kijken of het op deze manier gaat lukken.

  Ik laat het wel even weten. Groeten.
 • Jaaaa perfect! Het werkt weer. Bedankt voor de hulp!!

  Deze kan dus dicht/op slot/verwijderd worden. :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.