Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

IE7 en AVG 8.0

con f16
3 antwoorden
  • Vandaag AVG 8.0 geïnstalleerd op een laptop met Vista home primium.
    Skype was voorgeïnstalleerd op deze laptop, ik gebruikte het programma niet en merkte er verder niets van.
    Na installatie van AVG ging Skype echter wanneer ik IE7 opende opzoek
    naar een helppagina, er verschenen in snel tempo tabbladen met help erop. Via msconfig heb ik dit de nek omgedraaid. Het volgende probleem ontdekte ik toen vanuit een e-mail een meegestuurde link werd aangeklikt. Er wordt dan wel een lege pagina geopend met het tabblad "verbinden" maar dat is het dan ook, sluiten kan ook niet, IE7 blijkt vastgelopen. Vóór installatie van AVG werkte het wel, en met Firefox werkt het ook nu nog. Wie weet raad.
  • bij internet-opties de plugin Skype uitschakelen
  • Dat helpt niet want dat had ik al gedaan. Systeemherstel teruggezet en AVG 8.0 opnieuw geïnstalleerd maar nu "Custom Installation" waarbij je het installeren van de AVG toolbar kan uitschakelen. Helaas, toen ik hierna IE7 inschakelde verscheen Skype weer met zijn help tabbladen. Toen ik dit had weten te stoppen kon ik wel via een meegestuurde link in een e-mail naar de site. Nog even opgemerkt dat Google mijn startpagina is en niet Skype. Bij invoegtoepassingen Skype uitgeschakeld, maar nu kan ik weer niet via een link naar de site. Vervolgens Skype er helemaal afgegooid, helpt niet. :evil: Nu vraag ik me af of ik AVG zal verwijderen en Avast zal installeren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.