Vraag & Antwoord

OS Windows

spel in Virtual PC geeft continu paar seconden 'lag'

3 antwoorden
  • ik heb 'n oud spel voor de dag gehaald, Commandos BEL op m'n winxp pc met amd dual core gaat het veel te snel zelfs Turbo en CPUkiller kregen de snelheid niet omlaag toen kwam ik Virtual PC tegen en ik dacht dat is de oplossing win98se geïnstalleerd en het werkt inderdaad, de virtual machine maar nu heb ik tijdens het spel voortdurend een paar seconden "lag" waardoor het niet speelbaar is heb de ram verhoogd van 64 naar 256 mb, geen verbetering mijn grafische kaart heeft 512 geheugen weet iemand of hier 'n oplossing voor is? alvast bedankt correctie: CPUkiller kreeg 'm omlaag bij 75% (!) CPU belasting, maar omdat het een evaluatie versie is duurde dat maar 20 minuten
  • Het is gewoon niet aan te bevelen om een spel te gaan spelen in een virtueel systeem. Beter installeer je Win98 op een oud systeem of dual-boot met je xp. Dan draait het gegarandeerd beter.
  • ja, een oud systeem heb ik nog wel en dual-boot is ook een oplossing maar da's ook zo'n gedoe en dat allemaal voor een oud spel zo'n fanatieke gamer ben ik nu ook weer niet het is wel grappig, zo'n virtueel systeem ook niet meer dan dat, ik was gewoon benieuwd bedankt iig voor je reactie :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.