Vraag & Antwoord

OS Windows

Wat ís deze upgrade nou precies?

5 antwoorden
  • Ik heb op mijn laptop nu Windows XP en Office 2003 zitten. Echter wil ik een legitieme versie van Windows Vista (Ultimate?) en Office 2007 erop hebben (ik ben eenmaal van de 'looks' en de 'gadgets', vind het er gelikt uitzien - maar das persoonlijk natuurlijk). Ik heb op surfspot.nl een redelijk goedkoop pakketje gevonden. Echter weet ik niet wat het precies inhoud... Zou iemand mij kunnen vertellen of ik het bovenstaande met het onderstaande pakket kan bereiken? En zo nee, wat dan wel? [quote:94b55a3f71] MS Windows Vista Business Upgrade & Office Enterprise 2007 bundel (SL) NL €85,- MS Windows Vista Business Upgrade & Office Enterprise 2007 bundel NL bevat de volgende programma's: - MS Windows Vista Business Upgrade NL - MS Office Enterprise 2007 NL[/quote:94b55a3f71]
  • Die prijs lijkt me veel te laag, eerst checken of het wel klopt. 85 euro voor gekopiëerde software is 85 euro teveel. Vista home premium OEM kost alleen al ongeveer 90 euro. De studentenversie van office 125. Weet je zeker dat je laptop krachtig genoeg is om e.e.a. te draaien?
  • Heb tijdje terug zo'n programma van MS laten draaien om te kijken of het te doen was om te upgraden, en dat kon wel. Het is geen gekopieerde software, een maat van mij heeft daar ook besteld en heeft ook de orginele gekregen. Surfspot werkt samen met het onderwijs, ik kan daar alleen inloggen met mijn gegevens van mijn school. Maar wat houdt het pakket precies in?
  • kun je toch zo opzoeken bij MS? Slimme studenten kunnen dat.... :evil: http://office.microsoft.com/nl-nl/suites/FX101674041043.aspx PS: mijn zoon heeft een paar jaar geleden voor ca 70 euro, XP Pro Upgr., Office Pro, SPSS, en nog een paar kleinere speciale MS programma's gekocht (voor projecten) via zijn studie.
  • Surfspot levert alleen aan studenten en medewerkers van aangesloten onderwijsinstellingen. De genoemde MS Windows Vista Business Upgrade & Office Enterprise 2007 bundel kost daar bij voorbeeld voor medewerkers van de TU-Eindhoven slechts € 25,- (Ja vijfentwintig euro) Vista business upgrade apart € 20,- en de officesuite apart € 17,50. We wisten toch allemaal al lang dat de prijzen niets met het geleverde te maken hebben? Het is voor MS van belang dat onderwijsinstellingen zijn producten gebruiken. Na hun studie zullen veel studenten dat blijven doen, omdat ze er inmiddels zo goed in thuis zijn. Dit is dus volkomen legaal voor medewerkers van onderwijsinstellingen, terwijl iemand die een kapot moederbord verwisselt formeel een nieuwe licentie moet aanschaffen. Juridisch klopt het allemaal, maar het verband tussen wat je betaalt en wat je krijgt of mag is m.i. niet uit te leggen. Dan de vraag: Met deze pakketten heb ik geen ervaring, maar ik neem zonder meer aan dat je ze kunt gebruiken. Twee jaar geleden heb ik voor iemand een XP-pro upgrade en office 2003 geïnstalleerd die ook bij surfspot waren aangeschaft. (had samen € 28,25 gekost) Het was gewoon hetzelfde als wat ik zelf een stuk duurder had moeten aanschaffen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.