Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Account beschadigd?

Ypmug
6 antwoorden
 • Op onze pc met XP sp3 staan drie accounts.
  Vanmorgen wilde onze dochter haar account aanmelden en kreeg een melding dat het profiel was beschadigd o.i.d. (ik was er niet bij, dus herhaal haar woorden), waarna 30 seconden werd afgeteld. Daarna verscheen haar bureaublad zoals bij de eerste keer aanmelden, inclusief de rondleiding door XP.
  Na herstarten van de pc werkt alles weer naar behoren, behalve dat in verkenner haar account (Documenten van Emma) niet meer staat vermeld, maar onder Documents and Settings nog wel.
  De andere twee accounts zijn wel zichtbaar.
  Hoe krijg ik haar naam weer in de lijst?
 • Nieuw account aanmaken, onder een nieuwe naam, dus niet 'Emma' ??
 • Het account werkt weer zoals het hoort.
  Het enige verschil met gisteren is dat haar account niet meer in de verkenner zichtbaar is (en nog wel bij Documents and Settings) en de anderen ("Documenten van…" mij en mijn vrouw) wél.
  En dat wil ik graag weer herstellen naar de oude situatie.
 • Nu zelf de melding gehad. Het blijkt dat het profiel niet geladen kan worden, omdat er te weinig systeembronnen zouden zijn. Dus wordt (na 30 seconden aftellen) een schoon profiel geopend, tenzij er nogmaals op het pictogram wordt geklikt.
  Een vreemde zaak, temeer omdat het al bij 3 pc's is voorgekomen.
 • virus?
 • Op 2 pc's draait Kaspersky, op de andere NOD32 (allebei met de laatste updates).
  Volgens Spybot en AdAware zijn alle systemen schoon.
  Lijkt me sterk, zeker gezien het surf-/mailgedrag en de voorzichtigheid van de familie, dat er ongewenste programma's meedraaien of een virus actief is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.