Vraag & Antwoord

OS Windows

Outlook Office 2007 installeren en 'oude' Word gebruiken

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Omdat ik Vista gebruik kan ik Outlook uit Office XP Pro niet meer gebruiken. Het programma onthoudt het wachtwoord niet. Het is
  erg vervelend om dat elke keer in te moeten vullen bij het ophalen van de mail.

  Ik wil nu alleen Outlook, uit Office 2007, installeren. Omdat ik de nieuwe Word niet zo prettig vind werken, de layout kan ik maar niet aan wennen,
  wil ik wel de oude Word blijven gebruiken.

  Mijn vraag is dus of ik gewoon alleen Outlook 2007 kan installeren en dat mijn 'oude Word' dan gewoon blijft werken.

  Hopelijk kan iemand mij helpen.
  Alvast hartelijk dank.

  Ruurd
 • Op de oudere Office-CD's was er altijd bij installatie de optie "zelf kiezen" of zoiets waarmee je behalve de installatie-plek, op een volgend blad ook kon aangeven welke onderdelen je wel en niet wilt installeren.

  Verder ook: bij reeds geïnstalleerd Office door opnieuw insteken van de Office-CD, optie om onderdelen te verwijderen of toe te voegen.

  Onderdelen van verschillende Office-versies naast elkaar installeren is mij totnogtoe steeds gelukt, bijvoorbeeld Frontpage of Publisher van verkeerde jaargang.

  De allernieuwste Office-CD's ken ik niet en ik weet dus niet of diezelfde opties er nog steeds in zitten maar het zou mij verwonderen als dat niet meer zou gaan; iets anders is dat ik totaal niets afweet van Vista.

  CD er in dus en diep in de opties duiken. Ik zou EERST van het "nieuwe" spul verwijderen wat ik er van het oude daarna voor in de plaats wil zetten.
 • |Beste Willem,

  Bedankt voor je reactie. De optie om aparte onderdelen te installeren is er nog steeds, dus dat zal geen probleem zijn. Ik ga het maar gewoon uitproberen.

  Ik zal wel op het forum laten weten of het gelukt is of niet.

  Groet,
  Ruurd

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.