Vraag & Antwoord

OS Windows

Office outlook e-mail adressen

3 antwoorden
  • Bij het opmaken van een e-mail vult Outlook een ingetypt gedeelte van de naam (e-mail adres) aan en/of laat een pull down menu met een selectie van namen zien met de reeds ingetypte begin karakters. De meeste zijn niet opgenomen in mijn adresboek omdat ze veelal eenmalig waren e.d. Welk bestand is dit en/of hoe kan ik dit opschonen?
  • [quote:e8a8bdc6ae="jp53"]Outlook[/quote:e8a8bdc6ae]Aangezien er zowel een [b:e8a8bdc6ae]Office Outlook[/b:e8a8bdc6ae] als [b:e8a8bdc6ae]Outlook Express[/b:e8a8bdc6ae] bestaat, is de gegeven benaming niet genoeg voor een gericht antwoord. Zo nodig verander je daarom de zoekopdracht. [url=http://www.google.nl/search?hl=nl&q=office+outlook+clear+autocomplete&btnG=Google+zoeken&meta=]office outlook clear autocomplete[/url] Goede uitleg bij: the How-To Geek >> Clear the Auto-Complete Email Address Cache in Outlook
  • [quote:67ab4b0f46="Rosturp"]...Zo nodig verander je daarom de zoekopdracht...[/quote:67ab4b0f46] Bij deze :wink: [quote:67ab4b0f46="Rosturp"]...Goede uitleg bij: the How-To Geek...[/quote:67ab4b0f46] Bedankt voor de tip!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.