Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

XP taal

lion
16 antwoorden
 • Ik heb windows XP uitegetest op virtual PC. Ik had deze hier op geinstalleerd omdat ik wouw kijken of die goed was voordat ik hem op een computer zette. Maar de installatie is SP1 en ik kan nergens een goede SP2 vinden. elke keer geeft die aan dat de file corrupt is of dat de taal niet goed is. elke keer is wel iets. Waar kan je zien welke taal je hebt? En kunenn jullie me dan helpen aan een goede SP3?

  Via automatiesche updates gaat het niet. want heb geen internet er op.
 • Hoi !

  Heb je de virtual machine addons geinstalleerd ? Dan zou een lan verbinding moeten werken.
  De taal moet overeenkomen met de taal van het operating systeem. Dus, is je XP engels, moet je een engels Servicepack hebben, is je XP nederlands, een nederlandse servicepack.

  Groet.
 • ik heb de addons geinstalleerd ja. maar draadloos netwerk komt daar nu gewoon niet voor. Ik denk dat je dat SP2 nodig hebt. men XP is Nederlands maar kan nergens een goede download daar voor vinden. Heben jullie iets??
 • SP3 kun je hier downloaden. Kun je op een andere pc doen, en deze dan even op een cd branden, of op een usb stick zetten.
  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4&displaylang=en
 • helaas, verkeerde taal. Heb zelf ook nog gezocht maar kan hem gewoon niet vinden in het nederlands :S
 • tja.. als je de link van gerben nu gewoon volgt, moet je op de betreffende pagina wel even "[b:79631278fe]Change Language[/b:79631278fe]" gebruiken….
 • Als je zo snel opgeeft, zul je niet veel bereiken in je leven…. ;-)
  Nou vooruit, ik zal het knopje even voor je indrukken.
  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=nl&FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4
 • Ja, maar wat betreft die SP3….: was het niet zo dat daar nog wat "onregelmatigheden" in zaten, de reden waarom Microsoft 'm ook nog niet aan de automatische updates heeft toegevoegd??? :?
  Voor zover mij bekend zou men er nog mee aan het "sleutelen" zijn…(?)
 • Nee, er was een probleemp met bepaalde hardware. Daarvoor is een patch uitgebracht, die je dan voor SP3 moet installeren. Enkele AMD systemen bleven eindeloos rebooten. Ik had overigens op twee AMD systemen geen enkel probleem.

  http://www.adtmag.com/article.aspx?id=22600

  Als je het via microsoft update doet, wordt die patch wel automatisch geïnstalleerd, wanneer die nodig is.
 • Wat zou dan de reden zijn dat-ie nog steeds niet aan de auto updates is toegevoegd? Uit de geluiden welke Microsoft een paar maanden geleden liet horen zou dit wel degelijk de bedoeling zijn en "gespreid" aan de gebruikers worden aangeboden (middels de AutoUpdate functie). :roll:
 • Heb je SP2 al wel op je pc staan?
 • Uiteraard! (Systeem is van eind 2006).
  Ik heb overigens nog geen gebruikers kunnen vinden waar SP3 met de AutoUpdate meegekomen is. Degenen die 'm hebben, heben 'm middels de update pagina binnengehaald.
 • [quote:b01a53ce78="lion"]Ik heb overigens nog geen gebruikers kunnen vinden waar SP3 met de AutoUpdate meegekomen is.[/quote:b01a53ce78] Volgens deze blog, zou Service Pack 3 ook beschikbaar moeten zijn voor Windows XP via "Automatic Update". Tenminste als er aan de voorwaarden is voldaan die zijn beschreven in artikel 950717 http://support.microsoft.com/kb/950717/nl
 • Nogmaals: bij niemand uit mijn kennissenkring, ook niet bij de machines die hier draaien ("Kennisgeving over updates ontvangen…" ect., etc.) is SP3 aangemeld als update.
  Uit verhalen "uit de wandelgang" is mij bekend dat Microsoft 'm (nog) niet aan de AutoUpdate heeft toegevoegd. (Maar wel via de update pagina is op te halen).
 • Dan ben ik de uitzondering op de rehel….
  Op AMD kloon met XP Pro en op HP met XP Home automatisch binnengekregen 8)
 • Ik heb dit hier ook even geprobeerd op mijn oude AthlonXP PC onder Windows XP SP2 Home Nederlandstalig. Ik had er nog een geactiveerde image van bewaard. Bij mij komen er wel vele beveiligingsupdates binnen via autoupdate. Maar niet Service Pack 3. Terwijl deze bij Windows Update al wel beschikbaar is.

  Voor de TS is het waarschijnlijk beter de originele Windows XP CD te slipstreamen met Service Pack 3 via nlite. Op thechzine staat een tutorial, die ook te gebruiken is voor SP3. http://www.techzine.nl/tutorials/280/8

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.