Vraag & Antwoord

OS Windows

Gebeurtenis-id: 4609 (Win XP)

Anoniem
lion
2 antwoorden
 • Tekst bij deze Toepassing foutcode:

  [i:4a66be535c]Het COM+-gebeurtenissysteem heeft bij de interne verwerking een ongeldige resultaatcode gevonden. HRESULT is 80070005 voor regel 44 van d:\qxp_slp\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp.[/i:4a66be535c]

  1) Is er iemand van jullie die in "Jip en Janneke taal" duidelijk kan maken wat hier speelt? De tekst in de M$ technet / kb pagina's is dermate vaag dat ik vermoedelijk sneller begrijp hoe ik iemand onder hypnose kan brengen….. :wink:
  Men heeft het over "back-up programma's" hetgeen totaal niet aan de orde is!
  Ik heb deze fout nu 2x maal meegemaakt in ….tig honderd Win sessies, maar het intrigeert me. Dit vindt plaats bij Afsluiten dan wel Herstarten en het resultaat is dat de desktopafbeelding blijft staan en er verder niets meer gebeurt. Alleen de resetknop helpt dan nog.

  (Algemeen bij foutcodes):
  2) Er staat bij iedere (willekeurige) foutcode die voorkomt in "Systeem- en/of Toepassings logboeken een link naar http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp
  Mijn eigen ervaring is dat er lang niet altijd iets aangegeven wordt in het geopende "Help en Ondersteuning" venster. Soms staat er iets over oorzaak / oplossing e.d., soms staat er dat er "niets over bekend is" , maar soms helemaal niets. Een blank frame dus eigenlijk….
  Is dit "normaal"?
 • wellicht herken je hier iets in:
  http://support.microsoft.com/kb/909444/nl

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.