Vraag & Antwoord

OS Windows

Bijlages overnemen van outlook

Anoniem
stee0036
2 antwoorden
 • Hallo iedereen,

  Thuis hebben we een nieuwe computer gekocht. Om alle oude mail niet te verliezen, heb ik alle oude mail gekopieërd. Dit heb ik op deze manier gedaan in outlook:

  Bestand > Importeren en Exporteren > Naar een bestand exporteren > Door lijstscheidingstekens gescheiden waarden (windows) , en zo alle mail gekopieërd. Het probleem is nu, alle bijlages bij alle oude mail word niet meegekopieërd!!! Hoe krijg ik alle bijlages ook op mijn nieuwe computer bij de mail??

  Ook heb ik nog een ander vraagje over outlook:

  Wij hebben in 1 outlook 2 mailadressen. De ene mail komt gewoon binnen in postvak in, de andere mail komt in een ander mapje binnen. Maar elke keer als wij de mail willen bekijken, moeten we weer voor beide e-mailadressen ons wachtwoord invoeren, voordat wij onze nieuwe mail kunnen zien. Hoevaak ik ook op wachtwoord onthouden klik, bij de
  e-mailaccounts en bij het vakje waar je je wachtwoord moet invoeren, elke keer blijft hij om het wachtwoord vragen. We zijn al naar onze computerzaak geweest om het te vragen, maar die wisten alleen dat er wel een foefje voor was, maar niet welke. Kunnen jullie ons helpen of word outlook gewoon vergeetachtig??

  Rietje
 • [quote:8b26de67bb="Ricar"]outlook[/quote:8b26de67bb]Aangezien er zowel een [b:8b26de67bb]Office[/b:8b26de67bb] Outlook als Outlook [b:8b26de67bb]Express[/b:8b26de67bb] bestaat, is de gegeven benaming niet genoeg voor een gericht antwoord.

  Voor Outlook Express kan je (alvast) zoeken in het forum met:
  [b:8b26de67bb]and Outlook and DBX[/b:8b26de67bb]
  Voor Office Outlook (versie?) kan je zoeken in het forum met:
  [b:8b26de67bb]and Outlook and PST[/b:8b26de67bb]

  Aangezien ik wel vaker op dit soort vragen heb gereageerd, kan je gericht zoeken op mijn Nickname (Rosturp in de auteurregel)

  Vermeld ook [b:8b26de67bb]van[/b:8b26de67bb] welke Windows je, [b:8b26de67bb]naar[/b:8b26de67bb] welke Windows gaat 8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.