Vraag & Antwoord

OS Windows

register bestand bekijken maar niet importeren

5 antwoorden
  • Ik heb voor een format mijn volledige register opgeslagen voor het geval ik iets kwijt ben. Nu blijkt dat inderdaad zo te zijn (de legale code van C&C generals, boekje is verdwenen of het witte kartonnen zakje is omgewisselt:S) maar ik zie nu in regedit dat je alleen kan importeren en niet openen. Importeren is natuurlijk niet de bedoeling. Iemand enige idee of hier iets voor bestaat? Zou het eigenlijk niet weten:S.
  • je kunt ook exporteren en dan op die plaats met R-muis voor bewerken kiezen.
  • [quote:c67e3c8333="andre@home"]je kunt ook exporteren en dan op die plaats met R-muis voor bewerken kiezen.[/quote:c67e3c8333] dan krijg ik notepad. Aangezien die file 93 mb is gaat dat niet heel fijn werken:P.
  • je kun alleen ook de sleutel waar je staat exporteren.... met F3 zoeken nadat je met regedit gestart bent naar de text die je zoekt. als je bij de juiste sleutel bent die exporteren, anders met f3 verder zoeken. als je het menu van het register bedient zie je dat ook, althans bij mij... :oops:
  • m.i. gaat het juist om het inlezen van een ´extern´ register. ik deed het wel eens zo: het huidige register exporteren (naar een andere map dan waar het opgeslagen register staat) het opgeslagen register importeren en daarin doen/zoeken wat je wilde vervolgens importeer je het ´goede´ register weer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.