Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Vista helemaal opnieuw opstarten en alles eraf gooie

5 antwoorden
  • Mijn bedoeling is om Windows Vista helemaal opnieuw te opstarten, zodat echt alles eraf is! Ik heb namelijk last van een paar virussen en mijn computer staat overvol! maar zodra ik mijn reboot schijfje erin doe en de computer opnieuw opstart gebeurt er niks! wat moet ik doen zodat dat installatie scherm komt? Alvast Bedankt
  • In je BIOS de DVD drive als eerste opstarter instellen. Het BIOS kom je veelal in door bij de opstart DEL of F2 een aantal malen in te drukken.
  • kun je me ook even vertellen hoe ik de DVD drive als eerste opstarter kan instellen? want ik ben nogal dom als het om computers gaat. Alvast Bedankt
  • Het is altijd verschillend, maar denk aan zoiets: [img:542357b474]http://www.easylinux.de/Artikel/ausgabe/2004/08/024-knoppix/kn2.png[/img:542357b474] Als dat is gelukt dan druk je op F10 en dan Save je het. Als je nu opstart krijg je een melding in je scherm in de zin van: Press any key to boot from DVD. Dan druk je op enter en hatseflats je zit in de setup van Vista.
  • [quote:695e90f9dd="klaarzaken"]Mijn bedoeling is om Windows Vista helemaal opnieuw te opstarten, zodat echt alles eraf is! Ik heb namelijk last van een paar virussen en mijn computer staat overvol! maar zodra ik mijn reboot schijfje erin doe en de computer opnieuw opstart gebeurt er niks! wat moet ik doen zodat dat installatie scherm komt? Alvast Bedankt[/quote:695e90f9dd] Vergeet je na het installeren van Windhoos dan niet om er een goede virusscanner en anti-malwareprogramma's op te zetten..? Scheelt je een hoop ellende, elke keer herinstalleren is ook niet handig.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.