Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

nogeens SP3

None
6 antwoorden
 • Kom bij problemen met SP3 hier steeds tegen dat het met AMD te maken heeft.
  Ik heb AMD, maar die heeft niets met HP te maken.
  SP3 wilde bij mij niet als update werken en daarna is win update min of meer corrupt.

  Ik moet nog steeds winxp s1 (oem) met sp3 integreren en daarvan een opstartbare cd maken.
  Vraag: als ik daarmee schoon (tenminste de c partitie) installeer, kan ik dan toch problemen met sp3 verwachten?
 • :?

  Een iets duidelijker omschrijving van je probleem zou misschien ook een duidelijk antwoord opleveren, hier is geen wijs uit te worden :roll: …
 • Och, het is een bekend probleem, dus die opmerking zegt meer over jou.

  Maak gewoon een goede backup van je huidige installatie. Daarna windows sp3 installeren, en kijken hoe het gaat. Ik heb hier twee amd systemen, beide zonder problemen met sp3.
 • Laat ik het erop houden dat het laat was toen ik de openingspost zat te lezen en niet al te helder was :lol: !

  Er is inmiddels toch een patch om dat probleem met SP3 en AMD-processoren op te lossen? Als je die patch mee-slipstreamt op je te maken installatie-CD, dan zou het volgens mij opgelost moeten zijn. Of heb ik het mis..?
 • Voor zover ik weet komt die patch van HP en is in eerste instantie ook bedoeld voor die systemen.
  Ben toch al geen liefhebber van HP, vandaar mijn vraag.

  Ik zal me dus voorlopig maar houden aan het advies van Gerben.

  Beide bedankt.
  Ook slaperige :wink: reacties worden gewaardeerd.
 • En check ook nog op de site van computer!totaal dit artikel over onderwerp "XP SP3: Vijf dingen waar u op moet letten" http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Nieuws-artikel/XP-SP3-Vijf-dingen-waar-u-op-moet-letten.htm En check ook op de site van Microsoft artikel 950717 http://support.microsoft.com/kb/950717/nl Verder zou je ook nog dat artikel op zdnet kunnen checken over onderwerp Klachten over falende XP SP3-installaties AMD-processors ervaren grootste problemen http://www.zdnet.be/news.cfm?id=84940 Tenslotte zou je ook nogmaals je eigen topic kunnen checken over onderwerp slipstream http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=185135&highlight=
  [quote:510c0ec607="gramps"]Ik moet nog steeds winxp s1 (oem) met sp3 integreren en daarvan een opstartbare cd maken. Vraag: als ik daarmee schoon (tenminste de c partitie) installeer, kan ik dan toch problemen met sp3 verwachten?[/quote:510c0ec607] Ook dan heb je kans op problemen. Echter een geslipstreamde schone XP SP3 installatie neemt minder harddisk ruimte in, dan SP3 gewoon geinstalleerd. Want dan maakt deze eerst een backup aan van je oude systeem bestanden. Een schone XP SP3 installatie is vooral zinnig, als je in het verleden veel shareware had geïnstalleerd en verwijderd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.