Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows live Messenger Plus! in vista

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb laatst op mijn pc Microsoft Windows Vista Ulimate gezet, mijn probleem is dat als ik Windows live messenger opstart en ik wil in een gesprek een emoticon typen dan lijkt het wel of het toestenbord in een andere taal staat ingesteld, maar net toen ik dit bericht typte kwam ik er achter dat hij dat hier ook doet. Ik heb mijn hele computer rondgezocht maar ik kan het probleem niet vinden, kan iemand mij zo snel mogelijk (graag) zeggen hoe ik mijn toetsenbord weer goed moet krijgen.

  Alvast bedankt

  Greets,
  Tompecht
 • Waarschijnlijk schakelt Windows automatisch over op de voorkeur 'Nederlandse taal met Nederlands toetsenbord'. Je moet die instelling veranderen in:

  Taalinstelling: Nederlands
  Toetsenbord: Verenigde Staten (Internationaal)

  …en de andere vermelde voorkeuren even verwijderen. Waarschijnlijk kan dat in Vista ook via het Configuratiescherm, net als bij XP ;)

  Maarre, wat heeft dat probleem verder met MSN Messenger te maken..? Niets, toch :P ?
 • nee ik dach alleen eerst dat het wel met WLM had te maken, omdat ik het eerst alleen met WLM had en niet als ik iets op het internet typte.


  Greets,
  Tompecht
 • Er is een klein probleempje, als ik windows en al de nodige software installeer, heb je onder aan de taakbalk staan: NL-EN ofzo
  wat ik meteen na installatie wegdoe, ik heb het toch niet nodig. ik kan het ook niet vinden in configuratiescherm. Misschien lijkt me het een goed idee om ff mijn XP Harde Schijf in mijn systeem te pluggen en daar naar de instellingen te zoeken.
  nou is er nog een probleem, ook in XP weet ik niet waar die instellingen staan :(

  (in dat gebied van XP kom ik haast nooit)

  Greets,
  Tompecht
 • je kan ook op ALT + SHIFT drukken om te wisselen van taal, vaak werkt dit.

  zo niet:

  configuratiescherm > landinstellingen > toetsenbord op VS internationaal (ofzoiets) zetten.

  dit even uit mijn hoofd, bij xp en vista komt het op hetzelfde neer.
 • heeft eigenlijk totaal geen zin meer, ik heb vista er al af geflikkerd, ik vond er niets aan en ik vond het irritant.

  Nog bedankt voor de reactie.

  Ik heb wel nogal problemen met de ASUS (global) site :S


  Greets,
  Tompecht
 • [quote:cda5b936ba="Tompecht"]heeft eigenlijk totaal geen zin meer, ik heb vista er al af geflikkerd, ik vond er niets aan en ik vond het irritant.[/quote:cda5b936ba]

  Ik weet niet hoelang je vista hebt gebruikt voordat je het er weer 'afgeflikkerd' hebt, maar het is inderdaad wennen als je windows XP gewent bent. Ik heb sinds 2 weken een nieuwe laptop met vista erop. 'T werkt heerlijk! Zeker omdat ik al een jaar Vista ervaring had met onze thuisdesktop (en ik op mn eigen desktop nog XP gebruikte)

  Uit ervaring weet ik dat na een maand (of twee maanden) tijd (en met SP1 !!!) je echt aan Vista begint te wennen en merk je pas de vooruitgang van Vista tegenover XP als je daarna weer downgrade en weer met Windows XP begint te werken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.